TERZIĆ SIJA OD SREĆE: Zvezda je apsolutni vladar srpskog fudbala!

zvezdan-terzic-crvena-zvezda

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić nije krio zadovoljstvo nakon osvojenih šampionskih titula kluba iz Ljutice Bogdana, čime je kompletirana serija trofeja u četiri različite konkurencije, pionirskoj, kadetskoj, omladinskoj i senirskoj.

Crveno-beli su u sada već završenoj sezini uspeli da uspostave potpunu dominaciju.

„Presrećan sam. Posle ovako lepog dana postali smo apsolutni šampioni Srbije u fudbalu. Sve selekcije od pionira, preko kadeta, omladinaca pa do seniora su apsolutno zasluženo osvojili titule šampiona, i zaista je to fenomenalan osećaj. Čestitam svim navijačima Crvene zvezde i svima u omladinskoj školi koji su dali 100 odstvoi sebe za sve ove titule. Zaista imamo puno razloga da budemo ponosni na ono što je urađeno“, istakao je Terzić.

Omladinci će ove sezone biti u prilici da odmere snage sa najboljim evropskim timovima, a u Crvenoj zvezdi se nadaju da će to učiniti i sastav Vladana Milojevića.

„Već smo obezbedili plasman u Ligu šampiona kada su omladinci u pitanju, a čekaju nas kvalifikacije u seniorskoj konkurenciji. Verujem da ćemo nastaviti ovako da radimo i da će mnogo mlađih igrača koji su osvojili titule ove godine postati i deo seniorskog tima. Još jednom, čestitke svim zvzdašima, imaju razloga da budu ponosni“, rekao je Terzić.

Mozzartsport

 

Be the first to comment on "TERZIĆ SIJA OD SREĆE: Zvezda je apsolutni vladar srpskog fudbala!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*