TOPIĆ ŽELI OSVETU: Da im vratimo za poraz u Kupu!

Trener Crvene zvezde Milenko Topić rekao je danas da su njegovi košarkaši „silno motivisani“ da osvoje prvenstvo posle propuštene šanse u Kupu u februaru.

„Silno smo motivisani i imamo veliku želju da osvojimo trofej jer nismo uspeli da odbranimo Kup u februaru. Maksimalno smo spremni i motivisani. Jako, hladne glave i jedva čekamo da počne“, rekao je Topić na konferenciji za novinare.

Zvezda će se sastati sa Partizanom u polufinalnoj seriji Superlige Srbije.

„Ko pobedi u prvoj utakmici ima velike šanse za prolaz. Imali smo ritam kao čitave sezone, za razliku od njih koji su imali mesec dana slobodno. Istrošeniji smo, ali probaćemo da igramo dobro i seriju otvorimo pobedom“, kazao je Topić.

On će imati sve igrače na raspolaganju.

„Istrošenost je naš veliki problem, pre svega psihički zamor. Trudili smo se da odmorimo igrače i mislim da smo uspeli u tome“, naveo je trener crveno-belih.

Nekadašnji igrač Zvezde, a sada trener, savetovao je svoje košarkaše da treba da uživaju, da budu hladne glave, da daju maksimum, bore se i da „ne gledaju u semafor“.

„Opušteno, bez ikakvih tenzija. Samo da se koncentrišu na svoje zadatke i rezultat sigurno neće izostati ako dođe do timskog duha“, istakao je Topić.

Košarkaš crveno-belih Dejan Davidovac rekao je da je njegova ekipa imala dovoljno vremena da se spremi.

„Svi znamo koliko znače ovakve utakmice. Imali smo vremena da se spremimo, zaboravili smo sve prethodne utakmice i maksimalno smo koncentrisani na ovu seriju“, rekao je Davidovac.

Prva utakmica igraće se u ponedeljak od 18.00 u hali „Aleksandar Nikolić“, a domaćin će biti Zvezda.

BETA

Be the first to comment on "TOPIĆ ŽELI OSVETU: Da im vratimo za poraz u Kupu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*