PLjUŠTE POHVALE ZA SRPSKOG ARBITRA: Mažić kvalitetniji od finala!

Milorad Mažić se u utakmici karijere najozbiljnije kandidovao i za još ozbiljniji ispit na predstojećem Mundijalu! Ovo je za „Novosti“ sinoć odmah posle finala u Kijevu o arbitraži našeg najboljeg sudije izjavio doskorašnji član Sudijske komisije FSS Rade Đurović.

– Kada sam kompletirao utisak posle finala, rekao bih da je Mažić sa svojim pomoćnicima bio možda čak i kvalitetniji od celog meča. Osim jednog sitnog previda u prvom poluvremenu kod poništenog gola Benzeme, a kada je prethodno zapravo Ronaldo bio u ofsajdu, sve ostalo je bilo savršeno kod našeg sudijskog tima – kaže Raka Đurović.

Očigledno je da je meč karijere bio veliki izazov za ceo srpski tim sudija u Kijevu.

– Mažić se sjajno pripremio za ovu utakmcu. Uspeo je da prepozna sve potencijalne opasnosti, pa čak i provokacije najiskusnijih provokatora, Ramosa i Ronalda. Čak je i u finišu meča uspeo veoma mudro da odsvira kraj praktično 15 sekundi pre isteka nadoknade kada je jedan navijač pojurio ka Ronaldu. Sve u svemu, Mažić se najozbiljnije kandodovao za velika iskušenja i na predstojećem Mundijalu – zaključio je Đurović.

Novosti

Be the first to comment on "PLjUŠTE POHVALE ZA SRPSKOG ARBITRA: Mažić kvalitetniji od finala!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*