KRAJ SAGE: Luka Adžić novi fudbaler Anderlehta!

Dosadašnji fudbaler Crvene zvezde Luka Adžić predstavljen je danas kao novi igrač belgijskog Anderlehta.

– Luka je nekoliko puta ove sezone pokazao u Crvenoj zvezdi zbog čega se smatra velikim srpskim talentom. Na njemu je da na terenu pokaže da može da bude od velikog značaja za Anderleht – izjavio je sportski direktor kluba Lik Devro, preneo je sajt Anderlehta.

Ugovor sa šampionom Srbije Adžiću je isticao krajem godine i odbio je da ga produži, zbog čega je bio jedini igrač Zvezde koji je izviždan u poslednjoj ovosezonskoj utakmici. Mediji su preneli informaciju da je obeštećenje 800 hiljada evra.

– Gledajući srpske fudbalere koji su ovde nastupali, video sam da su svi imali dobar razvoj, tako da sam se odlučio baš za ovaj klub jer je ‘kraljevski’ i najveći u Belgiji. Mislim da je to pravi razvojni put za mene – rekao je Adžić i intervjuu za sajt Anderlehta.

Mladi reprezentativac Srbije je naveo da je razgovarao sa srpskim igračima iz Anderlehta Lazarom Markovićem, Ivanom Obradovićem i Urošem Spajićem.

– Poželeli su mi sreću, rekli su mi sve najbolje o klubu, da je fantastičan za razvoj. Čast mi je što sam postao deo Anderlehta. Upućen sam u sve igrače koji igraju ovde, lično ih poznajem i rekli su mi sve najbolje o ovom klubu i drago mi je što ću ja nastaviti njihovim putem – kazao je Adžić.

BETA

Be the first to comment on "KRAJ SAGE: Luka Adžić novi fudbaler Anderlehta!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*