VULIĆEVIĆ: Čeka nas velika borba, želimo da Saletu priredimo još jednu radost!

FOTO: FK Partizan

Zamenik kapitena Partizana Miroslav Vulićević kaže da crno-bele očekuje velika borba u finalu Kupa i da će se potruditi da ne dozvole iznenađenje.

Crno-beli se sastaju sa ekipom Mladosti iz Lučana u sredu (19h) na stadionu Radnika u Surdulici u borbi za jedini trofej u sezoni.

„Očekuje nas 90 minuta teške utakmice. Igramo za trofej u najmasovnijem takmičenju i nećemo dozvoliti iznenađenje. Partizan uvek može više, ali ako ovojimo Kup biće ovo uspešna sezona. Ko god istrči na teren daće više od 100 posto, znamo šta znači Kup i osvajanja trofeja“, rekao je Vulićević.

Prema njegovim recima, svi u taboru crno-belih su svesni važnosti utakmice.

„Svi igrači su svesni važnosti meča Imam četiri trofeja, ali to nema značaj za to ovu utakmicu. Nekom će biti prvi trofej, a Saši Iliću ko zna koji, a učinićemo da mu priredimo još jednu radost. On svima nama znači na terenu i svlačionici. Ne moženo da zamislimo prozivke bez njega, on na pravi nacin prezentuje dres Partizana. Neizmerno nam je drago što je ostao u Partizanu i telo ga dobro služi“, rekao je bek Partizana.

Kako navodi, Mladost zaslužije da igra finale Kupa, ali da su crno-beli spremni za okršaj.

„Oni imaju ekipu za plej-of i zaslužiju plasman u finale. Neško je trener sa velikim iskustvom, igraju specifično, ali stručni štabr nam je predočio njihov kvalitet. Radivojević, Pavlović, Tumbasević su im glavna snaga, Odita je tu, ali neće igrati“, rekao je Vulićević.

B92

Be the first to comment on "VULIĆEVIĆ: Čeka nas velika borba, želimo da Saletu priredimo još jednu radost!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*