MILOJEVIĆ O PRELAZNOM ROKU: Voleo bih da svi ostanu, međutim….

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da želi da njegovi fudbaleri pobedom protiv Voždovca završe sezonu na najbolji mogući način.

– Treba da igramo kao i do sad i da sezonu zatvorimo na najbolji mogući način. Znači nam svaka pobeda i daćemo sve od sebe da dođemo do nje – rekao je Milojević na konferenciji za novinare.

Crvena zvezda će u subotu od 20.00 igrati kao domaćin protiv Voždovca u poslednjem, 37. kolu Superlige, i tom utakmicom će se završiti srpsko prvenstvo.

Pre utakmice, od 19.00 biće upriličena svečanost na stadionu „Rajko Mitić“ na kojoj će fudbalskom klubu Crvena zvezda biti uručen šampionski pehar.

– Pozvao bih navijače da dođu u što većem broju da pozdrave momke koji su ove sezone to apsolutno zaslužili – istakao je Milojević, koji je pohvalno je govorio o narednom rivalu.

– Voždovac igra lep, dobar fudbal i uvek se pokazivao kao težak protivnik Zvezdi, da li na njihovom ili našem terenu. Spremićemo se maksimalno kao i za prethodne utakmice, iako smo mnogo ranije osvojili titulu – kazao je trener Zvezde.

On nema mnogo problema s povređenim igračima, a na utakmici sa Voždovcem neće moći da nastupe samo Srđan Babić i Luka Adžić.

Nezaobilazna tema pred kraj sezone jeste letnji prelazni rok. Milojević je kazao da se „radi dosta dobro“ kada je to u pitanju i pohvalio je sportskog direktora kluba Mitra Mrkelu.

– To je čovek koji je 24 sata u fudbalu. On je taj koji dolazi do informacija o svim igračima i maksimalno me rasterećuje. Prelazni rok je živa stvar. Neću ni 11. juna znati da kažem ko će otići, a ko doći. Voleo bih da svi ostanu. Videli ste kakva je situacija sa Kangom i Boaćijem… Koga nema, bez njega se može. Imamo planove, ali je to daleko od realnosti i ostvarenog cilja – naveo je Milojević.

Upitan koja mu je prva želja, Milojević je rekao da proslavi titulu u subotu, a na dodatno pitanje „u prelaznom roku“, on je odgovorio: „U prelaznom roku da mi se svi igrači koji su u rosteru vrate zdravi“.

Mediji su poslednjih dana mnogo pisali o statusu Luke Adžića, koji bi mogao da ode iz Zvezde. Milojević nije želeo to da komentariše i rekao da „ne zna“ i da „nije pratio“.

Fudbaler Zvezde Andrija Luković igra dobro na pozajmici u Voždovcu, a Milojević je kazao da mu je drago što ga je poslušao i otišao tamo, a da će se o njegovom statusu više znati „kada se bude podvukla crta“, jer će mnogo igrača otići, ali i ostati.

Trener Crvene zvezde je rekao da ne prati dešavanja u ostalim evropskim ligama i koji će biti potencijalni rivali njegovog kluba u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

– Igraćemo protiv koga treba. Nema teškog protivnika ako imate samopouzdanje i ako ste spremni. Ne obraćam pažnju na to. Bićemo maksimalno spremni za bilo kog protivnika. Lakog nema ni u Bugarskoj, Rumuniji… Danas svi igraju fudbal, postoje ozbiljne ekipe sa ozbiljnim budžetima i svima je san da se dočepaju Lige šampiona – rekao je Milojević.

On je naveo da se raduje predstojećoj pauzi između dve sezone jer je „igračima stvarno potreban predah“ zbog toga što su igrali mnogo utakmica.

Fudbaleri Zvezde će pripreme za novu sezonu početi 11. juna i za prva tri dana zakazani su pregledi.

BETA

Be the first to comment on "MILOJEVIĆ O PRELAZNOM ROKU: Voleo bih da svi ostanu, međutim…."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*