VIDI NAPREDAK: Pogledajte šta je Novak izjavio posle ubedljive pobede na startu Rima!

Srpski teniser Novak Đoković rekao je posle pobede nad Aleksandrom Dolgopolovim iz Ukrajine da postepeno podiže formu.

Srbin je za 55 minuta savladao Ukrajinca sa 2-0, 6:1, 6:3, dobro je servirao, uglavnom se dobro kretao i procenjivao šta će Dolgopolov igrati.

Međutim, do sada mu je na turnirima ove godine problem bila nekonstantnost pa se dešavalo da prvo kolo Madrida protiv Keja Nišikorija odigra sjajno, a onda ‘potone’ protiv Kajla Edmunda već u narednoj rundi.

„Do svoje najbolje forme želim da stignem na Rolan Garosu. Do sada je bilo naznaka u mojoj igri koji su ohrabrujući. Kada izađem na teren, očekujem da pobedim svaki meč. Osećam da svakog dana napredujem“, rekao je posle pobede nad Dolgopolovim Đoković.

Naznačio je da rezultati za sada nisu zadovoljavajući, ali nastupi u Madridu i u prvom kolu Rima jesu. Srpski igrač smatra da ide u dobrom pravcu na svom povratku posle povrede lakta.

On u Rimu ima imperativ dobrog rezultata jer je prošle godine igrao u finalu kada je poražen od Aleksandra Zvereva. Brani 600 bodova i mogao bi da padne daleko ispod 18. mesta na kom je osvanuo ovog ponedeljka.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači.

B92

 

 

 

Be the first to comment on "VIDI NAPREDAK: Pogledajte šta je Novak izjavio posle ubedljive pobede na startu Rima!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*