LAZIĆ ZADOVOLjAN: Igramo dobru sezonu!

Branko Lazić, košarkaš Crvene zvezde, rekao je za B92 da je njegov tim imao dobru sezonu s obzirom na to kakva su bila predviđanja,

Zvezda je ove sezone ostvarila 11 pobeda u Evroligi, što je bilo nedovoljno za plasman u plej-of, a u finalu ABA lige izgubili su od podgoričke Budućnosti.

„Ova sezona još nije gotova i planovi su usmereni ka Superligi. Kada se sve to završi, uprava kluba će sesti i napraviti plan za sledeću szonu, što se tiče ekipe i ciljeva“, rekao je Lazić.

Branko je na pitanje da li je zadovoljan sezonom odgovorio potvrdno, citirajući predviđanja mnogih da cvreno-beli neće imati više od četiri,pet pobeda u Evroligi, a imali su 11.

„S obzirom da smo promenili kompletnu ekipu, igrače i stručni štab, i ovo je bio početak novog ciklusa, jedanaest pobeda u Evroligi je uspeh, pogotovo jer nam na početku niko nije davao šanse za više od četiri,pet pobeda, i izuzetno mi je drago što smo napravili ovaj uspeh sa kompletno novom ekipom, tako da smo zadovoljni“, jasan je Lazić.

Kapiten aktuelnog prvaka Srbije kaže da ga nije iznenadilo učešće Žalgirisa na fajnal-foru u Beogradu i smatra ih za favorite finalnog turnira.

„Iskreno, očekivao sam ovo od Žalgirisa, jer su ove godine zaista pokazali najviše, u poređenju sa prošlom sezonom gde nisu imali zapažene rezultate i jedni su mi od favorita“, kaže Zvezdin bek.

Lazić je zadovoljan što je fajnal-for ove godine održava u srpskoj prestonici i poziva svu decu da se priključe „Fan zonama“ Evrolige koje će biti u Beogradu.

„Velika stvar je, naravno, to što je fajnal-for u našoj zemlji. Po gradu će biti ‘fan zone’ gde će deca moći da se druže sa nekim NBA igračima i da imaju priliku i da u hali prate utakmice Evrolige“, rekao je Lazić.

B92

 

Be the first to comment on "LAZIĆ ZADOVOLjAN: Igramo dobru sezonu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*