ILIĆ O GOLU ZA FINALE: Vratilo mi se za Real!

FOTO: FK Partizan

Kapiten Partizana Saša Ilić ističe da mu nije prošao kroz glavu promašaj protiv madridskog Reala pre 15 godina kada minut pre pogotka nije iskoristio šansu.

„Nisam se setio Reala posle promašaja, samo mi je bilo neverovatno, jer sam bio siguran da ću dati gol. Ipak, vratilo se i za onaj promašaj protiv Reala, ali ne bih da se idem u prošlost pošto je u ovom trenutku najbitnije da smo prošli u finale i imamo mogućnost da osvojimo trofej“, izjavio je Ilić novinarima posle utakmice u Humskoj.

Kako je naveo, crno-beli su dali sve od sebe da stignu dva gola zaostatka iz prve utakmice, a istakao je i faktor sreće koji je bio na njihovoj strani.

„Dali smo sve od sebe, promašili penal u prvom poluvremenu i uz veliku dozu sreće otišli u finale. Pre gola sam promašio veliku sanšu, verovatno sam sklon takvima situacijima. Malo sam zakasnio na loptu, ali bila je i jača. Vratilo mi je ubrzo, a najbitnije od svega je što smo se plasirali u finale u meču protiv dobre ekipe, koja nas je sasvim zasluženo pobedila u prvoj utakmici“, rekao je Ilić.

Prema njegovim rečima još uvek nije definitivno odlučio kada je reč o kraju karijere.

„Ne znam ni sam, pričam jedno, radim drugo. Šta god da odlučim to će biti u razgovoru sa mojom familijom. Moja velika želja je da budem u Partizanu, ali još se lomim“, izjavio je kapiten Partizana.

Tanjug

Be the first to comment on "ILIĆ O GOLU ZA FINALE: Vratilo mi se za Real!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*