OŠTRA PORUKA: Novak Đoković je imao šta da kaže kritičarima posle poraza od Edmunda!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković istakao je da ne razmišlja o odustajanju posle serije poraza od starta sezone.

Đoković je na Mastersu u Madridu stao u drugom kolu, pošto je od njega bio bolji Britanac Kajl Edmund sa 6:3, 3:6, 6:3.

Novak je istakao da ga žar za tenisom nije napustila.

„Niko me ne tera da igram ovaj sport. Činim to jer mi se dopada i jer želim. Dokle god budem imao ljubav za ovaj sport, nastaviću da igram“, rekao je Đoković.

On je potom prokomentarisao i protivnika, koji će u sledećoj rundi igrati sa Davidom Gofanom.

„Napredovao je – njegov forhend je očigledno veliko oružje, ali je mnogo napredovao na bekhendu, posebno po paraleli. Nekoliko izuzetno bitnih poena je osvojio tim udarcem. Odigrao sam dva teška meča, a Kajl je bio bolji igrač u važnim trenucima. Kod rezultata 3:4 bilo je nekoliko loših odskoka loptice, pogađao je linije i ispustio sam gem. U sledećem je servirao novim lopticama, ubacio četiri prva servisa i pobedio. Bilo je blizu, ali to je tenis“, dodao je Novak.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači.

B92

3 Comments on "OŠTRA PORUKA: Novak Đoković je imao šta da kaže kritičarima posle poraza od Edmunda!"

  1. nek je ziv i zdrav,bice sve bolji, videcete

  2. Dragi nas Nole
    Pomak je vidljiv ti si ga vec napravio sto sr kroz igru vidi.treba vremens da se sve slegne na svoje mesto.Bice i to sigurna sam.Hvala ti sto ne odustajes sto berujes u sebe bas onako pa mozda i vise od nas koji verijemo u bolja vremena.Bicemo uvek uz tebe.

  3. Daj Boze da sve bude kako treba ali plasim se za Novaka mislim da treba da vrati Bekera za Trenera i da se posveti tenisu u potpunosti inace nece biti nista

Leave a comment

Your email address will not be published.


*