LALATOVIĆ: Želim Partizanu da osvoji trofej!

lalatovic-nenad-cukaricki

Trener fudbalera Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je posle poraza od Partizana (2:0) u polufinalu kupa da se njegova ekipa nesvesno povukla, kao i da fizički nije mogla da izdrži poslednjih 20 minuta utakmice u Humskoj.

„Partizan je danas bio bolji zasluženo je u finalu, želim im da osvoje trofej. Do 70. minuta je bilo 0:0, a poslednjih 20 minuta moji igrači nisu više mogli da izdrže, Imali smo peh sa Mudrinskim. Poslednjih deset minuta smo igrali sa igračem manje, ali to je fudbal. Čestitam Partizanu“, rekao je Lalatović novinarima posle meča.

Golman Čukaričkog Nemanja Belić čak je odbranio penal Danilu Pantiću, ali ni to nije bilo dovoljno za plasman u finale.

„Lepo sam se osećao u tim trenucima. Ali generalno danas nije bilo lepo jer su se moji igrači možda i malo uplašili. Nismo mogli da ugrozimo Partizanov gol. Tražio sam od igrača da probamo da iznenadimo Partizan, da ga napadnemo, da nam je bitno da damo gol. Ako ga damo, ući ćemo u finale. To je psihologija kad igrate protiv velikih klubova, onda se igrači sami povuku. Promukao sam vičući im – izađi, izađi. Ne vredi, Partizan je bio bolji i zasluženo prošao“, zaključio je trener Čukaričkog.

 

Be the first to comment on "LALATOVIĆ: Želim Partizanu da osvoji trofej!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*