SJAJNE VESTI ZA CRVENO-BELE: Zvezda veliko pojačanje dobija bez obeštećenja!

Vladan Lukić Marakana

Crvena zvezda je blizu da dovede dvojicu kapitalnih pojačanja i to – bez obeštećenja! Naime, prema izvorima iz Turske, Dejan Meleg (Kajseri) je podneo zahtev za raskid ugovora jer je već duže vremena u sporu sa upravom kluba koja ne izvršava ugovorne obaveze, a koja ga je pritom i suspendovala. Milan Jevtović (Antalija) je u sličnoj situaciji što se tiče finansija koje su i dalje veliki problem u klubu, pa bi i on mogao da dobije „čiste“ papire.

Iako na „Marakani“ dok traje sezona ne žele da pričaju o imenima pojačanja, zna se da je Meleg sa svojim agentom boravio pre više od mesec dana u Ljutice Bogdana i gotovo sve definisao oko uslova za transfer u Crvenu zvezdu u koju nije došao pre godinu dana. Bivši kapiten Vojvodine je klasičan plejmejker koji će, nadaju se u Zvezdi, nadomestiti kreativnost koja je sa Gelorom Kangom otišla u Prag. Meleg je i odličan izvođač prekida.

Jevtović je zimus u Antaliji čekao da se u Zvezdi oslobodi mesto prodajom Slavoljuba Srnića, ali se kockice nisu poklopile, pa je ostao u Turskoj. Radom i kvalitetom se izborio za mesto u timu koji je zimus imao mnogo turbulencija, promenio je upravu, ali i dalje kuburi sa finansijama. S obzirom na to da mu se duguje popriličan novac, a da i on ima pravo da zatraži pravdu pred sudom, lako se može dogoditi da i on stigne u redove šampiona na prozivku zajedno sa kumom Brankom Jovičićem.

Crveno-beli će sigurno sve učiniti da ojačaju tim, generalni direktor Zvezdan Terzić najavljuje još dva „top“ pojačanja iz inostranstva, ali sigurno je samo da će najviše muka imati da pronađu zamenu na štoperskoj poziciji za Damjana le Taleka.

Novosti

Be the first to comment on "SJAJNE VESTI ZA CRVENO-BELE: Zvezda veliko pojačanje dobija bez obeštećenja!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*