FUDBALER ROME BESAN: Sudija nam nije svirao dva penala, a onda produžio utakmicu samo tri minuta!

Fudbaler Rome Federiko Facio kaže da je polufinale Lige šampiona korak napred za klub iz Rima, ali i da je njegov tim oštećen za dva penala.

Roma je u revanšu kod kuće pobedila 4:2 posle poraza u prvom meču 5:2 i ukupnim rezultatom 7:6 ispala u polufinalu, ali je u centru pažnje bio i slovenački sudija Damir Skomina.

„Ovo bi trebalo da predstavlja stabilan napredak, moramo da dođemo do ovde i sledeće godine i pokušamo da gradimo na onome što smo postigli. To je nastavak onoga što smo radili do sada i način na koji smo radili je igrajući dobar fudbal“, rekao je posle revanša Facio za Medijaset.

Ukazao je i na sporne situacije koje su, ispostaviće se, mogle da odnesu prevagu na Olimpiku u korist Rome koja se posle nokauta na Enfildu, kao i protiv Barselone vratila „iz mrtvih“.

„Šteta je zbog ovog što se desilo danas, posebno zbog dva očigledna penala koja nam nisu svirali. I povrh svega, sudija je dao samo tri minuta nadoknade vremena. Moramo da budemo smireni i izvučemo pozitivne stvari iz onog što smo uradili pored ta dva penala, a onda da podignemo glave i nastavimo dalje“, dodao je Facio.

B92

Be the first to comment on "FUDBALER ROME BESAN: Sudija nam nije svirao dva penala, a onda produžio utakmicu samo tri minuta!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*