DA LI SU ĐUKIĆU DANI ODBROJANI? Vojvodina pobedila bledi Partizan na Karađorđu!

Fudbaleri Vojvodine neočekivano su savladali Partizan 2:1 (1:1), u derbiju četvrtog kola plej-ofa Superlige Srbije.

Domaćin je slavio pogocima Jovančića u 11 i Radovanovića u 76. minutu, dok je Partizan uprkos inicijativi tokom većeg dela meča postigao samo jedan gol, i to sjajan zahvaljujući Marko Jankoviću u njegovom 100. nastupu.

Janković je u drugom poluvremenu „servirao“ saigračima nekoliko odličnih prilika za preokret, ali nisu ih iskoristili Ivanović i Ožegović.

U samoj završnici meča utisak crno-belih je dodatno pokvario Saša Zdjelar, koji je isključen zbog udaranja protivnika laktom.

Ovaj rezultat osim međusobnog prestiža nije imao veći značaj za ekipe u Superligi,jer je Partizan pola sata pre početka utakmice na „Karađorđu“ zvanično predao titulu Crvenoj zvezdi.

S druge strane, Vojvodina se u prošlom kolu oprostila od borbe za mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope. Ipak, „Lalama“ će sigurno da znači što su prekinule niz od tri meča bez pobede nad Partizanom na svom terenu.

Partizan je u kombinovanom sastavu pokazao možda više od igre, ali opet je odbrana bila najslabija tačka ekipe Miroslava Đukića.
Crno-beli su poraženi treći put u poslednjih pet utakmica, što brine navijače, ali i trenera uoči revanš sa Čukaričkim u polufinalu Kupa (9. maj).

Novosađani su prekinuli i niz od tri uzastopna poraza u plej-ofu Superlige ove sezone. U sledećem kolu Partizan dočekuje Napredak, dok Vojvodina gostuje Raničkom u Nišu.

B92

Be the first to comment on "DA LI SU ĐUKIĆU DANI ODBROJANI? Vojvodina pobedila bledi Partizan na Karađorđu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*