ĐUKIĆ: Nema lakih protivnika, čekamo kiks Zvezde!

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić izjavio je danas da je cilj crno-belih da pobede Vojvodinu u Novom Sadu, za koju kaže da će imati pregršt motiva.

– U plej-ofu nema lakih protivnika. Vojvodina nije dobro počela, ali daće sve od sebe da popravi sliku protiv Partizana. Naše je da pobedimo, obezbedimo drugo mesto i čekamo kiks Zvezde – izjavio je Đukić na konferenciji za medije u Sportskom centru Partizan Teleoptik.

Trener crno-beli je rekao da sutra u Novom Sadu sigurno neće moći da računa na Vladimira Stojkovića i Leandrea Tavambu, dok će Armin Đerlek propustiti utakmicu zbog predostrožnosti usled povrede ligamenata.

Đukić je rekao i da su Nemanja G. Miletić i Bojan Ostojić trenirali sa ekipom, dok Milana Mitrovića muči virus.

Kako navodi, svi klubovi u domaćem prvenstvu gledaju da odigraju što bolje protiv Zvezde i Partizana, budući da su te utakmice dobro praćene.

– Svi pokušavaju da odigraju utakmicu života protiv dva najveća srpska kluba, jer znaju da su te ukakmice dobro praćene i na taj način žele da skrenu pažnju na sebe – rekao je Đukić.

On je naveo da je revanš meč polufinala Kupa Srbije protiv Čukaričkog daleko najvažnija utakmica ove sezone za crno-bele, ali da to ne znači da bi ostale mečeve trebalo obezvredniti.

– Partizan uvek ima obavezu da igra dobro, igrači se bore za status i teže stvaranju pobedničkog mentaliteta, a ne oscilacijama u igri. Mi uvek težimo maksimumu, a tako će biti i protiv Vojvodine – zaključio je Đukić.

Utakmica četvrtog kola plej-ofa Superlige između Partizana i Vojvodine igra se sutra od 18:30 na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu.

BETA

Be the first to comment on "ĐUKIĆ: Nema lakih protivnika, čekamo kiks Zvezde!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*