SAM RAZBIO NIŠLIJE: Majstorska partija Ivanovića za novu pobedu Partizana!

FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Partizana pobedili su niški Radnički rezultatom 3:1 posle preokreta, u 33. kolu Superlige Srbije.

Partizan je gubio u Humskoj od rane faze, ali je uspeo da stigne do preokreta i revanšira se rivalu za poraz od pre dva meseca na ‘Čairu’.

Duel je počeo dobrom šansom za Partizan, da bi već u 13. minutu Pavkov ponovo zatresao mrežu ‘crno-belih’, kao početkom marta. Sačekao je povratnu loptu u petercu posle kornera i glavom je poslao iza leđa golmana Jovičića.

Međutim, domaćin je tri minuta kasnije stigao do izjednačenja – Pantić je idealno proigrao Ivanovića, njemu je Šaranov odbranio prvi pokušaj, ali je on prihvatio odbitak i poslao ga u mrežu.

Od tog trenutka aktuelni šampion Srbije krenuo je ofanzivnije, promašio nekoliko dobrih prilika, da bi Ivanović u finišu doneo potpuni preokret. Asistent mu je sada bio Tošić, dok je on lepim udarcem zatvorio prvi deo igre.

Drugo poluvreme otvorio je Pavkov novom velikom prilikom, nije uspeo da izjednači, a kazna je stigla samo nekoliko minuta kasnije. Ivanović je sada vratio uslugu Tošiću, poslužio ga idealno i reprezentativcu Srbije nije bilo teško da postigne 11. pogodak u sezoni.

Očevano, posle tog pogotka opao je ritam u Humskoj, pa su izabranici Miroslava Đukića čuvali loptu i pokušavali da individualan kvalitet naprave još nešto u poslednjoj trećini.

Đorđe Ivanović je u nekoliko navrata propustio da kompletira het-trik, ali je Partizanu važnije da je uspeo da trijumfuje.

Sada ‘crno-beli’ imaju 39 bodova na drugoj poziciji, devet manje od Crvene zvezde, a pet više od subotičkog Spartaka, dok su Nišlije ostale na petom mestu sa 28.

B92

Be the first to comment on "SAM RAZBIO NIŠLIJE: Majstorska partija Ivanovića za novu pobedu Partizana!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*