VELIKA POBEDA: Aleksandra Krunić posle velikog preokreta savladala petu nositeljku i plasirala se u 1/8 finala!

Aleksandra Krunić se plasirala u osminu finala turnira u Istanbulu.

Ona je u drugom kolu posle velikog preokreta savladala petu nositelju Ekaterinu Makarovu sa 2:1 (1:6, 6:1, 6:4) posle 98 minuta igre.

Ovo je bio njihov drugi međusobni meč i druga pobeda srpske teniserke.

U prvom setu Aleksandra je igrala mnogo loše, što je Ruskinja znalački koristila. Makarova je lako i ubedljivo stigla do 6:1 i vođstva u setovima.

Drugi set doneo je potpuno drugačiju sliku na terenu. Teniserke su zamenile uloge, i ovoga puta je Srpkinja bila daleko bolji rival. Krunićeva je baš kao i njena rivalka osvojila set sa 6:1 i izjednačila na 1:1.

Nešto veća borba viđena je u odlučujućem setu. Na startu je Aleksandra spasila četiri brejk lopte. To je bio jedan od ključnih momenata u meču, pošto u petom gemu Krunićeva stiže do brejka. Do kraja seta Aleksandra je čuvala svoje servise i više nije dozvolila nijednu brejk šansu protivnici. U devetom gemu imala je pet meč lopti na servis Makarove, ali nijednu nije uspela da iskoristi.

Ipak, već u narednom gemu sigurnim servisima Krunićeva stiže do važne pobede i plasmana u osminu finala.

Srpsku teniserku tamo očekuje duel sa Grkinjom Sakari.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Be the first to comment on "VELIKA POBEDA: Aleksandra Krunić posle velikog preokreta savladala petu nositeljku i plasirala se u 1/8 finala!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*