KLOP: Ovo je i dalje fantastičan rezultat, Salah najbolji na svetu!

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je da je njegova ekipa odigrala savršenih 80 minuta protiv Rome i istakao da je 5:2 fantastičan rezultat posle prve utakmice polufinala Lige šampiona.

– Naravno, bili bismo srećniji da je 5:0 ili 5:1, ali je 5:2 i dalje fantastičan rezultat – rekao je Klop za britanske medije.

Fudbaleri Liverpula pobedili su u utorak uveče na “Enfildu” ekipu Rome 5:2 u prvom meču polufinala Lige šampiona. „Crveni“ su imali prednost od 5:0, ali je Roma u poslednjih deset minuta utakmice smanjila razliku i sačuvala nade pred revanš u Rimu.

– Bili smo savršeni 80 minuta, a onda smo napravili jednu grešku, sudija je napravio jednu grešku i sada je 5:2 – rekao je Klop.

Nemački strateg je nakon meča imao samo reči hvale za Mohameda Salaha, koji je protiv svog bivšeg tima postigao dva gola u prvom poluvremenu.

– Prvi gol je bio genijalan, ali on je već postigao nekoliko takvih, tako da je jasno da to nije slučajnost. Kod drugog gola je bila fantastična akcija… A, onda je namestio još dva.. – rekao je Klop.

– Kakav igrač! Ako mislite da je najbolji na svetu napišite to ili recite. On je igrač svetske klase, ali da biste bili najbolji na svetu morate da budete dobri u dužem periodu. Ja tako mislim.

Trener Liverpula je Salaha izveo iz igre u 75. minutu. On je naveo da je želeo da ga zaštiti od eventualne povrede.

– Ako neko želi da kaže da je moja greška što smo primili dva gola jer sam izveo Salaha, nemam problem s tim – rekao je Klop.

Mrlju na pobedu Liverpula bacila je povreda Aleksa Okslejd-Čembrlena, koji je teren napustio već u 18. minutu. Klop je naveo da je verovatno u pitanju teža povreda.

Trener Rome Euzebio Di Frančesko rekao je da njegova ekipa mora da veruje u preokret.

– Dobro smo počeli, ali smo potom izgubili glavu. Moramo da verujemo u preokret. Druga utakmica neće biti kao meč protiv Barselone, biće veoma teško, ali moramo da verujemo – rekao je Di Frančesko.

Revanš je na programu 2. maja u Rimu.

beta

Be the first to comment on "KLOP: Ovo je i dalje fantastičan rezultat, Salah najbolji na svetu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*