ALIMPIJEVIĆ PRED BORAC: Naše ambicije se znaju!

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević, uoči gostovanja Borcu, istakao je da su jasne ambicije crveno-belih kada je reč o Superligi Srbije.

„’Borac je pokazao veliku ozbiljnost u pristupu takmičenju u prva dva kola Superlige Srbije. Sve što su uradili tokom ove sezone navodi ka tome da neće biti lako protiv njih, naročito ne u Čačku gde publika voli i zna košarku ii uvek ispuni dvoranu do poslednjeg mesta. Igrali su završnicu ABA 2 lige, bili prvi u ligaškom delu sezone i zaslužuju maksimalno poštovanje za sve što su uradili do sada. Ipak, naše ambicije se znaju“, rekao je Alimpijević za klupski sajt.

Košarkaš crveno-belih Marko Kešelj skrenuo je pažnju na atmosferu koja očekuje njegov tim.

„Veoma nezgodno gostovanje je pred nama. Borac je odličan tim što je pokazao svojim učešćem u ABA 2 ligi i u prva dva kola Superlige Srbije. Drago nam je što ćemo gotovo izvesno igrati utakmicu pred punim tribinama. Poznato je kakvu atmosferu prave Čačani i koliko vole košarku“, rekao je Kešelj.

Utakmica između Crvene zvezde i Borca, dve ekipe koji imaju maksimalan učinak posle dva kola u A grupi Superlige Srbije, igra se u sredu od 18 sati u Čačku.

BETA

Be the first to comment on "ALIMPIJEVIĆ PRED BORAC: Naše ambicije se znaju!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*