SUPERLIGA: Zvezda na vrućem gostovanju u Nišu, Partizan želi osvetu protiv Čuke!

FOTO: FK Partizan

Utakmicama 32. kola nastavlja se takmičenje u Superligi Srbije, lider Crvena zvezda gostuje Radničkom u Nišu, dok drugoplasirani Partizan dočekuje Čukarički.

Prvi meč drugog kola doigravanja za šampiona igra se u petak od 18.00 kada će Voždovac dočekati kruševački Napredak.

Voždovac je trenutno sedmi na tabeli sa 24 boda, dok je Napredak šesti sa dva boda više.

Derbi je zakazan za subotu u Nišu od 19.00, gde domaći Radnički dočekuje crveno-bele.

Radnički ima velike ambicije, želi u Evropu, dok će momci pokušati da potvrde pobedu iz večitog derbija, zadrže devet bodova viška i tako naprave još jedan korak ka tituli.

Ekipa s Čaira treća je na tabeli domaćeg šampionata sa 28 bodova, koliko ima i subotički Spartak, odnosno ima dva boda više od Čukaričkog i Napretka.

Fudbaleri Vojvodine u nedelju od 18.00 dočekuju subotički Spartak, dok će poslednji meč 32. kola početi čas kasnije kada će na stadionu u Humskoj.

Biće to drugi meč crno-belih i ‘Brđana’ u samo nekoliko dana, posle utakmice u polufinalu Kupa Srbije koje je pripao ekipi s Banovog brda (4:2).

Izabranici Miroslava Đukića, koji će pokušati da poprave utisak pred svojim navijačima i prekinu niz loših rezultata, drugi su na tabeli sa 33 osvojena boda, dok je Čukarički peti sa 26.

U utakmicama plej-auta, fudbaleri Javora će u subotu od 17.00 dočekati Zemun, a u isto vreme počeće utakmica između Rada i Radnika na Banjici.

U nedelju su na programu još dve utakmice, Bačka na svom terenu igra protiv Mačve, a Borac protiv Mladosti. Obe utakmice se igraju od 17.00.

BETA

Be the first to comment on "SUPERLIGA: Zvezda na vrućem gostovanju u Nišu, Partizan želi osvetu protiv Čuke!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*