CRVENO-BELI SVE BLIŽI TITULI: Zvezda slavila na teškom gostovanju u Nišu!

FOTO: FK Crvena Zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde nastavili sigurno da koračaju ka tituli u Superligi, pošto su u 32. kolu savladali ekipu Radničkog u Nišu sa 3:1.

Zvezda je odigrala još jedan veoma siguran meč i na ‘Čairu’ rešila pitanje pobednika početkom drugog poluvremena, a blistao je Aleksandar Pešić sa dva pogotka i asistencijom.

‘Crveno-beli’ su treći put u sezoni savladali Nišlije (4:0, 3:1), pa su im sada potrebna samo dva trijumfa da i matematički obezbede titulu.

Trenutno imaju 12 bodova više i utakmicu više od Partizana, dok je ekipa iz Niša ostala četvrta sa 28 bodova, koliko ima i trećeplasirani Spartak.

Utakmica u Nišu je počela velikim pritiskom Crvene zvezde i on je doneo rezultat gostima već u sedmom minutu – Ben je idealno izveo korner, Krstičić ostao usamljen na petercu i nije mu bilo teško da prosledi loptu u mrežu.

Beogradski klub bio je mnogo bolji, stvorio nekoliko šansi, ali je Ben dva puta propustio da poveća vođstvo, posle čega se Radnički oslobodio.

Zapretile su Nišlije preko Pavkova u dva navrata, potom je Pešiću na drugoj strani poništen gol zbog očiglednog ofsajda, da bi u samom finišu prvog dela Pavkov pogodio za izjednačenje. Sačekao je na drugoj stative ubacivanje Babića i savladao Borjana.

Drugo poluvreme je počelo nešto sportije, ali je već u 56. minutu gost ponovo došao do prednosti – Mićić je u kaznenom prostoru vukao Pešića, sudija Majo Vujović pokazao na belu tačku, a najbolji strelac Superlige sigurno izveo najstrožu kaznu.

Samo četiri minuta kasnije na semaforu je pisalo 1:3, pošto je Pešić idealno poslužio Bena koji konačno uspeva da postigne pogodak. Mogao je omaleni napadač da se proslavi na ovoj utakmici, promašio je nekoliko velikih prilika, dok su u nastavku neprecizni bili i Adžić i Jovičić.

B92

Be the first to comment on "CRVENO-BELI SVE BLIŽI TITULI: Zvezda slavila na teškom gostovanju u Nišu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*