ZVEZDA DOBIJA KAZNU: Marakana pred suspenzijom!

Crvena zvezda će gotovo izvesno naredni meč kao domaćin protiv Čukaričkog (25. aprila) igrati pred praznim tribinama. To bi mogao da bude epilog 157. večitog derbija na kome je došlo do tuče pristalica Pargtizana i Crvene zvezde na zapadnoj tribini, ali i silne pirotehnike, kao i uvredljivog džaka od balona u obliku falusa koji je sa „severa“ uguran u ložu gde su bili smešpteni rukovodioci crno-belih.

Disciplinska komisija na čelu sa predsednikom Žarkom Stevanovićem danas će pregledati kompletan dospeli materijal na sednici sa koje bi, trebalo prvo da suspenduju stadion „Rajko Mitić“ zbog incidenata, a zatim da zatraže dodatne izjave kako od organizatora, tako i od gostujućeg kluba kako bi mogli da izreknu kazne.

Pročitajte još „Večite“ čekaju žestoke kazne

Na osnovu izveštaja, ali i dodatnih izjava, DK će odrediti sankcije Zvezdi, a očekuje se da će to biti jedan ili dva meča igranja pred praznim tribinama.

Oba kluba očekuju i velike novčane kazne za pirotehniku. Rekli bismo, uobičajeno jer gotovo da se ne pamti derbi posle koga klubovi nisu bili kažnjeni. Da podsetimo, Partizan je zbog tuče i haosa na južnoj tribini u 156. derbiju bio kažnjen sa dve utakmice igranja pred praznim tribinama.

Novosti

Be the first to comment on "ZVEZDA DOBIJA KAZNU: Marakana pred suspenzijom!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*