NADAL OPLEO PO ČELNICIMA US OPENA: Novak i ja odigramo poen od 56 udaraca, a onda imamo 25 sekundi do sledećeg?

Najbolji teniser sveta Rafael Nadal nije zadovoljan odlukomRafael Nadal čelnika US Opena da na njujorški Grend Slem uvede sat za merenje vremena servisa.

Poznato je da je Nadal jedan od igrača koji prednjače u prekoračenju dozvoljenog vremena od 25 sekundi za započinjanje narednog poena.

– Za mene, to svakako nije idealna stvar, ali ukoliko je to pravac i želja ljudi koji vode naš sport, ne preostaje mi ništa drugo nego da prihvatim promenu i igram. Zato sam i ovde, da prihvatim pravila, rekao je Rafa.

Nadal ne smatra da će ovo pravilo doneti neka poboljšanja.

– Po njih, pozitivna stvar u celoj priči verovatno jeste činjenica da će moći da kontrolišu vreme između poena, ali ja nisam sagalsan sa tim. Iz mog iskustva, kada ste na terenu, publika postaje sve ‘luđa’, emotivnija i strastvenija kada igrate dobre poene.

Španac tvrdi i da je nemoguće očekivati dobar i kvalitetan poen, kao u slučaju kada sa našim Novakom Đokovićem odigra 56 udaraca.

– Ne znam, meni je to potpuno logično. Ne možete očekivati dobar poen pošto Novak i ja odigramo, recimo, 56 udaraca prethodno, a onda imamo 25 sekundi do sledećeg. Možda je ovakva odluka dobra poslovno, kako bi se publika dodatno ukuljučila, ali ja na sve to gledam dosta negativno, završio je Nadala.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Be the first to comment on "NADAL OPLEO PO ČELNICIMA US OPENA: Novak i ja odigramo poen od 56 udaraca, a onda imamo 25 sekundi do sledećeg?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*