ČOVIĆ: Izgubili smo u neregularnim uslovima, ne bismo izašli živi iz Morače da je Feldin pogodio trojku!

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović sumirao je utiske o finalnoj seriji plej-ofa ABA lige tri dana po njenom završetku.

– Ne vidim da je katastrofa. Niko nije umro. Izgubili smo u neregularnim uslovima, ali šta da se radi, idemo dalje. Gledamo ka Superligi, da osvojimo domaće prvenstvo. O Evrokupu ne razmišljamo, daleko je avgust. Još uvek se ništa ne zna. Ako neko može bolje, evo neka dođe, samo me plaši da će sve da se vrati na vreme kada sam ja dolazio, rekao je Nebojša Čović.

Prvi čovek crveno-belih je večeras, gostujući na „Pinku“, detaljno analizirao dešavanja tokom cele serije. Između ostalog, govoreći o reciprocitetu podele ulaznica za goste koji, prema njegovim rečima, Budućnost nije ispoštovala, pomenuo i predsednika Budućnosti Dragan Bokana.

– U ‘Pionir’ je na prvu utakmicu došao sa trojicom naoružanih ljudi. Na drugu nije, jer smo imali vremena da reagujemo. Ne znam da li bismo izašli živi iz Morače da je Feldin pogodio trojku“.

Podsetimo, Feldin je imao otvoreni šut za trojku za pobedu Zvezde u trećem meču u poslednjim trenucima (kasnije je i Lesor promašio iz odbojke). Osvrnuo se Čović i na izjave Bokana u medijima.

– Bokan ima veliki košarkaški staž – četiri godine. I on kaže da je sve bilo regularno! Ma ništa nije bilo regularno“, rekao je Čović i nastavio – Gradili smo ligu da ne bude kao u vreme Lisca i Lorbeka, a tokom ove serije bila još gora nego tada, a gradili smo je sa Bokanom iz Budućnosti i Veberom iz Cedevite“.

U nastavku priče o Liscu i Lorbeku dodao je:

– Ponovo se ta udruga pravi, Roman Lisac ponovo mešetari. Zašto je otvoren prostor za to?“, postavlja Čović pitanje i odgovara:

– Standardna priča – srpska nesloga. Dok se Zvezda i Partizan tuku, drugi koriste“.

Čović je potom govorio o odlascima igrača Dilana Enisa i Milka Bjelice.

– Enisom smo bili nezadovoljni i pustili smo ga da ode. Što se tiče Bjelice još uvek se ništa ne zna. Licenciran je za Superligu Srbije. Bio je jedan od najboljih igrača do januara, a onda je usledio pad. Kaže ‘ne zna da se nosi sa pritiskom’, a ja ga pitam gde je onda bio 34 godine.

Novosti

Be the first to comment on "ČOVIĆ: Izgubili smo u neregularnim uslovima, ne bismo izašli živi iz Morače da je Feldin pogodio trojku!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*