PONOVO SE OGLASIO: Čović rekao uslov koji mora da se ispuni da bi Zvezda igrala večerašnju utakmicu!

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović rekao je da njegova ekipa neće danas igrati četvrtu utakmicu finala plej-ofa protiv Budućnosti u Podgorici, „ako se ne napravi sudijska ekspertiza“ trećeg meča, u kome je pobedio crnogorski tim.

„Nema definitivne odluke. Nećemo igrati ako se ne napravi sudijska ekspertiza. Mi ne priznajemo rezultat sinoćnjeg meča, jer se dogodila nevidjena kradja, oružana pljačka u trećoj četvrtini“, rekao je Ćović posle sastanka sa čelnicima ABA lige, prenele su Vijesti.

Budućnost je sinoć povela sa 2:1 u finalnoj seriji ABA lige, pošto je pobedila Zvezdu sa 78:77.

Čović je rekao da je sudija Damir Javor od prve do poslednje sekunde „pravio ambijent“ i da su „specijalne operacije“ krenule od predsednika Budućnosti Dragana Bokana.

„Javor zna kako se rade specijalne operacije, perfidne, lopovske. Sve je to krenulo od ovog Dragana Bokana, kao da mi nešto mutimo, sa Žarkom Čabarkapom, sa Brankom Jovanovićem, predsednikom sudijske komisije… Sve se radilo ispod žita“, naveo je on.

Predsednik Zvezde rekao je da nije u kontaktu sa Bokanom, jer ne želi da razgovara sa „nekim ko ga krade“.

„Ovde su veći razlozi da predstavnik Srbije ne može da bude prvak ABA lige. I neću da budem ikebana u tome“, rekao je Čović i dodao da na njegove konstatacije čelnici ABA lige „pretežno do mestimično ćute“.

On je rekao i da je predložio poligraf za sudije, ali da oni nisu hteli da stupe u kontakt i naveo je „da im je neprijatno zato što imaju zadatak šta da urade i da sprovedu“.

Čović je medjutim rekao da se ekipa normalno priprema, kao da će igrati večeras od 21 čas.

„Videćemo da li ćemo dobiti ekspertizu. Oni su dobili naše mišljenje i sada čekamo. Zvezda ove sezone nije imala tretman kakav zaslužuje. Ne tražimo ništa da nam neko poklanja“, dodao je Čović.

BETA

Be the first to comment on "PONOVO SE OGLASIO: Čović rekao uslov koji mora da se ispuni da bi Zvezda igrala večerašnju utakmicu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*