ALIMPIJEVIĆ LjUT: Nije nam dozvoljeno da osvojimo titulu!

Dušan Alimpijević, trener Crvene zvezde, smatra da njegovom klubu nije bilo dozvoljeno da osvoji titulu u ABA ligi.

„Čestitam Budućnosti na tituli… Ne znam šta mnogo previše da kažem posle ovakvih utakmica, neka ostane na čestitikama, a ja ću više pričati narednih dana…“, rekao je Alimpijević posle meča.

Košarkaški Crvene zvezde poraženi su od Budućnosti u Podgorici sa 77:73 u četvrtom meču finalne serije, koja je rezultatom 3:1 pripala Podgoričanima.

„Primarni cilj je bio osvajanje ABA lige, želim da popričam sa klubom i stvarima koje klub očekuje dalje…“, kazao je šef struke Zvezde.

Alimpijević je potom rekao koji trenutak je bio ključan za gubitak titule.

„Mi smo titulu izgubili u prvoj utkamici u Beogradu. Naravno da će ljudi reći da je Budućnost dobila Zvezdu ove sezone pet puta, ali vidite Ročesti je šutnuo za celu seriju sedam bacanja, a dva su bila kada Feldin nije mogao da šutira zbog tehničke“, rekao je Alimpijević, a potom i dodao:

„Saberite slobodna bacanja Budućnosti iz prva dva meča u Beogradu i Zvezdina u ova dva dana u Podgorici. Ovo je moja je odgovornost, ali drugi utisak je da Zvezda nije mogla da osvoji titulu, to je moj utisak“, zaključio je trener crveno-belih.

 

1 Comment on "ALIMPIJEVIĆ LjUT: Nije nam dozvoljeno da osvojimo titulu!"

  1. Nije tebi mesto tu da budes trener!!!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*