SVE JE KAO NEKAD: Vajda došao da pomogne, oseća se sjajna energija!

Juče je mnoge iznenadila vest da Marijan Vajda i Novak Đoković ponovo treniraju zajedno.

Slovak je došao u Marbelju da pomogne srpskom teniseru kako bi se što bolje spremio za sezonu na šljaci.

Iz Novakovog tabora kažu da je njihova saradnja za sada na privremenoj bazi, ali…

– Marjan je došao da pomogne. U ovom trenutku ne postoji konkretan dogovor oko dalje saradnje, niti se razgovaralo o dužini trajanja njihovog zajedničkog rada. Ići će se korak po korak. Vajdina uloga u ovom trenutku je da pruži podršku Đokoviću kroz treninge i pripreme za sezonu na šljaci.

Vajda se prošle godine povukao iz tenisa kako bi provodio više vremena sa porodicom, ali Novakov poziv nije mogao da odbije.

– Vajda se povukao iz tenisa pre godinu dana, kako bi proveo više vremena sa porodicom i ćerkama. Međutim, sada je uzbuđen što se ponovo našao na terenu. Uželeo se igre i ovog sporta, a jako mu je stalo da pomogne Novaku. Krenuli su da treniraju punom parom, i oseća se izuzetno pozitivna energija u timu. Đoković je takođe srećan što je Vajda uz njega, obojica vole kad su zajedno. Ipak je to tandem koji je godinama ostvarivao vrhunske rezultate, besprekorno funkcionišu na terenu, i odlično se slažu van terena, rekli su članovi Novakovo štaba.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Be the first to comment on "SVE JE KAO NEKAD: Vajda došao da pomogne, oseća se sjajna energija!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*