VOJVODINA DIGLA GLAS: Svi znaju da se nameštaju utakmice, ali zašto ćute?

vojvodina-fk-karadjordje

Fudbalski klub Vojvodina izrazio je nezadovoljstvo suđenjem Bojana Nikolića na utakmici protiv Radničkog u Nišu u Super ligi.

„Gledali smo još jedan praznik bruke i besmisla srpskog fudbala, u režiji delegirane sudijske trojke na čelu sa Bojanom Nikolićem“, navodi se u saopštenju Vojvodine.

Utakmica ta dva kluba u subotu u 29. kolu srpskog prvenstva završena je nerešeno 1:1.

Vojvodina je navela da je opet suđen nepostojeći penal, da su postojali „zapanjujući kriterijumi“ za žute i crvene kartone, zatim „golovi iz ofsajda, seckanje igre“, dok ni „razbijena glava nije bila razlog za crveni karton“.

„Nismo izgubili utakmicu, a obraćamo se sportskoj javnosti Srbije sa pitanjem: dokle ćemo ćutati i gledati kako rezultate kreiraju sudije, lobiji i kladionice, umesto fudbalera na terenu? Svi to znaju i sve ćute! Zašto?“, dodaje se.

Ističe se da je to bila četvrta utakmica zaredom između Radničkog i Vojvodine na kojoj je novosadski klub „brutalno i namerno oštećen“.

Piše da se još niko nije oglasio na žalbu koja je Vojvodina podnela Sudijskoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije povodom utakmice sa Crvenom zvezdom.

„Podnećemo žalbu na suđenje i na ovoj utakmici. Sa dokazima. ‘Ako laže koza, ne laže rog’, pokazuju snimci sa utakmice“, navodi se u saopštenju Vojvodine.

Vojvodina je navela da „zadržava pravo na drugačije inicijative u cilju zaštite srpskog fudbla od svima znanog sramnog suđenja“, ako ne bude nikakve reakcije Sudijske komisije FSS-a.

BETA

Be the first to comment on "VOJVODINA DIGLA GLAS: Svi znaju da se nameštaju utakmice, ali zašto ćute?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*