NISU ISPOŠTOVALI DOGOVOR: Jokanović besan na FSS zbog Aleksandra Mitrovića!

FOTO: FSS

Menadžer Fulama Slaviša Jokanović besan je na Fudbalski Savez Srbije, jer je Aleksandar Mitrović odigrao po 90 minuta u obe prijateljske utakmice, iako po dogovoru to nije trebalo da se dogodi.

Srpski napadač bio je dvostruki strelac u pobedi Orlova nad Nigerijom, dok se protiv Maroka nije upisao u listu strelaca.

Jokanović je zadovoljan njegovom formom, ali je rekao da naš savez nije ispoštovao datu reč. Sa druge strane zahvalio se selektorima koji vode neke druge reprezentacije.

– Srećan sam što je Mitrović odigrao dobre utakmice. Zadovoljan sam poštovanjem Aleksa Mekliša što uzima moje igrače, koristi ih i pušta ih da se odmore. Zaista sam zadovoljan trenerom U21 ekipe Ejdijem Botrojdom koji je zvao Rajana Sesenjona razumeo da je taj momak bio prilično istrošen velikim brojem utakmica za nas, rekao je Jokanović.

Usledile su ne baš lepe reči koje je uputio na račun FSS.

– Sa druge strane, nemam baš mnogo toga lepog da kažem o poštovanju koje je pokazala reprezentacija Srbije i prema meni i prema mojim igračima. Srećan sam zbog Mitrovića, stvarno sam srećan, kao i zbog toga što je Srbija pobedila. Važno je imati reč i moja reč ima vrednost. I kada mi obećate nešto i slažete me, to me čini vrlo nezadovoljnim. Nezadovoljan sam jer je Mitrović odigrao obe utakmice. Očekujem da će biti dobar igrač u reprezentaciji, da će davati gol u svakoj utakmici za Srbiju, ali u ovom trenutku, on je jedini koji je u obe utakmice igrao po 90 minuta. Nisam zadovoljan i to je moj lični osećaj. Ja nisam selektor, ali pitam nešto, oni odgovore nešto ali reči tim ljudima nisu bitne, zaključio je popularni Jokan.

Be the first to comment on "NISU ISPOŠTOVALI DOGOVOR: Jokanović besan na FSS zbog Aleksandra Mitrovića!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*