O OVOME ĆE TEK PRIČATI: „Puma“ napravila veliku prevaru sa dresom reprezentacije Srbije! (FOTO)

Fudbaleri Srbije na SP u Rusiji nosiće opremu poznatog sportskog proizvođača „Puma“.

Pre nekoliko dana FSS je objavio izgled gostujuće garniture koja je bele boje sa „srpskom trobojkom“ po sredini, da bi ubrzo posle toga na utakmici protiv Nigerije bila promovisana i glavna garnitura.

Ipak, ubrzo je portal, „footyheadlines.com“,(vodeći svetski medij za sportsku opremu), došao do šokantnih informacija.

Prema njihovim navodima „Puma“ je gostujuće dresove Srbije i Senegala kreirala tako što je samo malo izmenila jedan od svojih najosnovnijih i najjeftinijih modela.

U pitanju je generički dres pod nazivom „Liga jersey“ koji predstavlja model i košta oko 20 evra, a na nekim sajtovima se može naći i dosta jeftinije.

U slučaju Srbije i Senegala dodate su samo grafičke opcije nekim delovima dresa.

Portal piše da je jedan od dokaza to što, u slučaju srpskog dresa nijansa crvene boje nije ista na kragni i zastavi koja se pruža po sredini majice, kao što je to slučaj kod opreme drugih timova koje sponzoriše „Puma“.

Najveća razlika može se primetiti na gostujućoj garnituri reprezentacije Italije, a „footyheadlines.com“ je pokrenuo priču o ovoj prevaru, jer će dresovi Srbije i Senegala koštati blizu 90 evra, kao i ostali „originalni“italijanski, urugvajski, češki, kamerunski, švajcarski.

 

https://twitter.com/FSSrbije/status/975660241198157824

 

Be the first to comment on "O OVOME ĆE TEK PRIČATI: „Puma“ napravila veliku prevaru sa dresom reprezentacije Srbije! (FOTO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*