JOŠ JEDNA POBEDA: Ragbisti Partizana ubedljivo savladali branioca titule!

FOTO: Ragbi klub Partizan (Dušan Sandić)

U trećoj utakmici prvog kola Prvenstva Srbije ragbisti Partizana pobedili su ekipu Rada 7:22.

Crno-beli su sigurnom igrom odlično započeli utakmicu protiv prošlogodišnjeg prvakaSrbije. Pametne odluke, dobri potezi i timska igra doneli su Parnom valjku vođstvo od 0:12 na poluvremenu. U drugom delu igre crno-beli su odigrali nešto sporijim tempom, prepustili inicijativu protivniku, ali su najpre uspešno odbranili, a pri kraju i dodatno povećali vođstvo.

Poene za crno-bele u prvom poluvremenu postigli su Dimitrije Avramović,koji je postigao dva eseja i Aleksandar Andrić koji je bio uspešan u jednoj transformaciji.

Početkom drugog poluvremena sviran je kazneni esej u korist domaće ekipe, a kasnije je Partizan postigao još jedan esej preko nemačkog internacionalca Paula Šucea, dok je AleksandarAndrić i u drugom delu igre uspeo da prebaci loptu preko prečke i to jednom iz kaznenog udarca, a jednom iz transformacije.

RK Rad: Đukić(Kap), Nešić, Vraneš, Karanović, Kostadinović, Stašić, S.Ljubičić, Ranković, Mitrović, Živanov, A. Avramović, Stanković, Todorović, Stojanović, Babić, Rikalović, Radojčić, Nikolić, Pavlović, Radulović, Flori, Božić.

Eseji: Kazneni esej

RK Partizan: Joksimović, Spasenović, Stanić, Preradojević, Dimić, Nenadović, Glišić, Krstić (kap), Andrić, D.Avramović, Radeka, M.Ljubičić, Šošić, V.Dejanović, I.Dejanović, Pejović, Šuce, Raspet, Stamenkov.

Eseji: D. Avramović 2, Šuce.

Transformacije: Andrić 2

Kazne: Andrić.

Ragbi klub Partizan

Be the first to comment on "JOŠ JEDNA POBEDA: Ragbisti Partizana ubedljivo savladali branioca titule!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*