NE MOŽE SVE SAM: Monstruozna partija Nikole Jokića nedovoljna za pobedu Denvera! (VIDEO)

Denver Nagetsi doživeli su novi poraz u NBA ligi i dodatno su se udaljili od mesta koje vodi u plej-of.

Ekipa iz Kolorada poražena je u meču večeri od Hita u Majamiju tek posle dva produžetka – 149:141.

Naš Nikola Jokić još jednom je bio fenomenalan sa 34 poena (8/16 za dva, 4/5 za tri), 14 skokova, tri asistencije i ukradenom loptom, za 48 minuta na parketu, pogodio je i za ulazak u produžetke, ali nije mogao da spreči novi neuspeh svog tima.

Gosti su bolje počeli, ali se ubrzo ušlo u egal i ogromnu borbu do poslednje sekunde, da bi srpski reprezentativac bio precizan na deset sekundi do kraja za konačnih 118:118, posle 48 minuta košarke.

I u dodatnih pet minuta nastavljena je igra koš za koš, ali Nagetsi ipak nisu uspeli da zaustave Džejmsa Džonsona – koji je čak 18 od svog 31 poena ubacio u produžecima za veoma važan trijumf tima sa Floride.

Denver i dalje ima učinak 38-33, odnosno nalazi se dva trijumfa daleko od Minesota Timbervulvsa, Nju Orleans Pelikansa i Juta Džeza, koji drže poslednje tri pozicije u Zapadnoj konferenciji koje vode u doigravanje.

S druge strane, Majami sada ima 38 pobeda i 33 poraza i sedmi je na Istoku.

Somborca je najbolje pratio Vilson Čendler sa 26 poena i pet uhvaćenih lopti, Džamal Marej dodao je 23 poena, šest asistencija i pet skokova, Vil Barton imao je poen manje, dok je Pol Milsep dodao 14 poena i osam skokova.

U redovima domaćih blistao je spomenuti Džonson sa 31 poenom (9/11 za dva, 4/6 za tri), 11 skokova i šest proigravanja, a ništa lošiji nije bio ni rezervista Keli Olinik sa 30 poena (7/10 za dva, 4/6 za tri), osam uhvaćenih lopti, pet asistencija i četiri blokade.

Vejn Elington je takođe kao rezervista imao 23 poena, Goran Dragić upisao je 20 uz osam asistencija, a dvocifren učinak imao je i Džoš Ričardson sa 17 poena.

Denver za dva dana gostuje, jednom od najgorih timova najjače lige sveta, Čikago Bulsima.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

B92

Be the first to comment on "NE MOŽE SVE SAM: Monstruozna partija Nikole Jokića nedovoljna za pobedu Denvera! (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*