KRSTAJIĆ DONEO IZNENADNU ODLUKU: Fudbalska reprezentacija Srbije ima novog kapitena!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić obratio se novinarima u Staroj Pazovi.

– Drago mi je da smo se okupili da počnemo pripreme za naredna takmičenja, rekao je Krstajić.

Srbija će na SP imati novog kapitena i zamenika kapitena.

– Zadovoljstvo mi je da predstavim zamenika kapitena i kapitena koji će voditi ekipu u narednom periodu. Moja ideja sa Kolarovim kao kapitenom i Matićem kao zamenikom je da imaju moć da nastave tamo gde je Bane stao. Bane je mnogo dao Srbiji i ona njemu. Pričali smo, ovo su neke interne stvari koje rešavamo u svlačionici, izjavio je selektor srpske reprezentacije.

Kolarov je zahvalio selektoru zbog trake i naveo da u ekipi nema nikakvih problema i neslaganja.

– To su odluke koje je selektor doneo i ukazana mi je ta čast. Siguran sam da ću, uz Nemanjinu pomoć, gledati da opravdam očekivanja. Da ne bismo ulazili u polemiku, nema nikakvih problema među nama u ekipi, rekao je Kolarov.

Zamenik kapitena Nemanja Matić prokomentarisao je dva prijateljska meča koja slede.

– Očekujem da u ove dve utakmice na najbolji način vidimo gde smo, sta selektor traži od nas. Što se tiče prve, Maroko ne znamo, ali stručni štab je već spremio materijal kako bismo se upoznali, koje su im vrline i mane i gde možemo da isoristimo naš kvalitet. Nadam se da je ekipa spremna i da ćemo braniti boje Srbije. Nigerija je dobra, sa puno iskusnih igrača i očekujem da će biti uživanje za navijače, rekao je Matić.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Be the first to comment on "KRSTAJIĆ DONEO IZNENADNU ODLUKU: Fudbalska reprezentacija Srbije ima novog kapitena!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*