PARNI VALjAK NASTAVIO DA MELjE: Jevtović i Miletić za četvrtu uzastopnu pobedu Partizana!

Fudbaleri Partizana pobedili su Radnik sa 2:0 na svom stadionu, u prvoj nedeljnoj utakmici 28. kola Superlige Srbije.

Partizan je odigrao prvu prolećnu utakmicu pred navijačima u Humskoj, a kao u prethodna dva susreta ekspresnim golovima je prelomio susret.

Prvo je Marko Jevtović bio siguran sa bele tačke, da bi Nemanja G. Miletić nešto više od 120 sekundi potvrdio trijumf, baš kao protiv Čukaričkog i Javora.

Ovim trijumfom aktuelni šampion smanjio je zaostatak za prvoplasiranom Crvenom zvezdom na devet bodova, ali ima utakmicu više, dok je Radnik ostao na 11. mestu sa 33 boda.

Posle prvih 45 minuta u kojima nije viđeno apsolutno ništa, drugo poluvreme počelo je velikom prilikom za Ožegovića, koji je glavom promašio gotovo prazan gol i stativa je spasla Radnik. Napadač ’crno-belih’ je prokockao još nekoliko dobrih situacija, da bi u 63. minutu Partizan poveo iz penala.

Prethodno je mladi Đerlek lepo iskoristio nalet rivala i iskusno se postavio da bude fauliran, a siguran izvođač bio je Marko Jevtović.

Baš kao u prethodne dve utakmice, izabranici Miroslava Đukića su u veoma kratkom vremenskom periodu rešili pitanje pobednika – ovoga puta strelac je bio Nemanja Miletić. Danilo Pantić je centrirao sa desnog boka, odbrana Radnika kratko izbila loptu na koju je naleteo levi bek i rutinski pogodio suprotni ugao za 2:0.

Nedugo zatim Pantelić je zamalo promašio sa nekih 11-12 metara i domaćin je uspeo da sačuva prednost do kraja susreta.

B92

Be the first to comment on "PARNI VALjAK NASTAVIO DA MELjE: Jevtović i Miletić za četvrtu uzastopnu pobedu Partizana!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*