SUPERLIGA: Zvezda traži osvetu u Šapcu, Partizan konačno igra pred navijačima!

derbi-partizan-crvena-zvezda

Utakmicama 28. kola nastavlja se takmičenje u Superligi, fudbaleri Crvene zvezde igraju u Šapcu protiv Mačve, dok će Partizan dočekati Radnik iz Surdulice.

Prva utakmica 28. kola odigrana je u petak 17 časova u Beogradu, kada je Voždovac u derbiju „na krovu“ pobedio Radnički iz Niša sa 2:1.

Voždovac je „na krovu“ poveo preko Pavićevića u 17. minutu, ali je samo 120 sekundi kasnije izjednačio Micić.

Nerešenim rezultatom otišlo se na odmor, da bi na startu drugog poluvremena ‘Zmajevi’ stigli do vođstva. Strelac je bio Mihajlov koji je, ispostaviće se, postavio konačan rezultat.

Ostale utakmice igraju se u nedelju. Zvezda od 17 časova igra u Šapcu i pokušaće da se „osveti“ Mačvi za eliminaciju iz četvrtinala Kupa Srbije. Mačva je u sredu posle penala izbacila crveno-bele iz Kupa sa 5:4.

Samo četiri dana posle ispadanja iz Kupa Zvezda opet gostuje u Šapcu.

Zvezda je u prošlom kolu odigrala 1:1 sa Napretkom, a Mačva je izgubila od Bačke (1:2). Crveno-beli su prvi na tabeli sa 70 bodova, 12 više od Partizana, a Mačva je 13. sa 28 bodova.

Partizan od 13 časova na svom terenu igra protiv Radnika i pokušaće da ostvari treću uzastopnu pobedu u prvenstvu. Šampion Srbije u duel ulazi posle pobede protiv Javora u Kupu (2:0) i trijumfa protiv Čukaričkog (2:0) i Rada u prvenstvu (3:1).

Partizan se podigao, a sada konačno igra pred navijačima.

Radnik, koji je u prošlom kolu pobedio Borac sa 1:0, zauzima 10. mesto na tabeli sa 33 boda.

Fudbaleri Čukaričkog od 14 časova igraju u Ivanjici protiv Javora i pokušaće da ostvare dobar rezultat kako bi ostali u trci za osvajanjem trećeg mesta. „Brđani“, koji su se plasirali u polufinale Kupa pobedom protiv Napretka (2:0), su četvrti na tabeli sa 46 bodova, tri manje od Radničkog, a Javor je 14. sa 21 bodom.

Vojvodina će od 14 časova ugostiti Zemun, koji je vezao dve pobede, Borac će u isto vreme u Čačku igrati protiv Napretka, dok se od 17 časova igraju utakmice Napredak – Mladost i Spartak – Rad.

BETA

Be the first to comment on "SUPERLIGA: Zvezda traži osvetu u Šapcu, Partizan konačno igra pred navijačima!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*