FARAON UNIŠTIO VOTFORD: Poker Salaha u petardi Liverpula!

Fudbaleri Liverpula deklasirali su Votford 5:0 u 31. kolu engleske Premijer lige..

Meč na Enfildu obeležio je Egipćanin Mohamed Salah koji je postigao čak četiri gola, po dva u oba poluvremena, te asistirao kod petog koji je listom dao Roberto Firmino.

Egipćanin se sa ova četiri pogotka ostamostalio na prvom mestu strelaca lige sa četiri gola ispred povređenog kapitena Totenhema Harija Kejna.

Salah je „načeo“ Votford već u četvrtom minutu nakon dodavanja Sadija Manea, a na 2:0 je povećao u 43. U petom minutu nastavka Egipćanin sjajno pronalazi u petercu Firmina koji u skoku udara loptu listom desne noge za 3:0.

U završnici meča usledila je Salahova potpuna rapsodija, a posebno je impresionirao u 77. minutu kada je u kaznenom prostoru dva puta „zalomio“ trojicu igrača Votforda, a onda kada je prišao i četvrti divnim udarcem po zemlji prevario i golmana.

Liverpul se vratio na treću poziciju u Premijer ligi bar do 1. aprila i meča Totenhema sa Čelsijem, kojem će to biti verovatno poslednja šansa da se izbori za četvrto mesto koje vodi u Ligu šampiona.

S druge strane, Votford je drugim porazom u nizu, trećim u poslednjih pet kola, ostao na deobi desete pozicije, na osam bodova od zone ispadanja.

B92

Be the first to comment on "FARAON UNIŠTIO VOTFORD: Poker Salaha u petardi Liverpula!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*