ROČESTI: Velika pobeda, sa puno samopouzdanja čekamo Mornar!

Košarkaši Crvene zvezde Džejms Feldin i Tejlor Ročesti složili su se da je ostvarena velika pobeda nad Valensijom (106:90) u Evroligi, pre svega na planu samopouzdanja, i da istu partiju moraju da ponove protiv Mornara u prvom meču polufinalne serije plej-ofa ABA lige.

– Velika pobeda, pokazali smo da možemo da igramo protiv svakoga. Valensija je mnogo pogađala, ali nije mogla da do kraja izdrži taj ritam. Podigli smo samopouzdanje pred duel sa Mornarom – rekao je Feldin novinarima posle utakmice u kojoj je sa 30 poena bio najbolji pojedinac 11. trijumfa Zvezde u Evroligi ove sezone.

Zvezdin košarkaš naglašava da nema previše vremena za slavlje jer u nedelju u Beograd dolazi Mornar.

– Jako je važno smo smo slavili na ovaj način protiv odličnog tima kakav je Valensija. Ta igra pomoći će nam u najavi za Mornar“ – rekao je Feldin i pozvao navijače da podrže ekipu u susretu sa crnogorskim predstavnikom.

Američki plejmejker Tejlor Ročesti ističe da crveno-beli moraju stalno da igraju na nivou kao protiv prvaka Španije.

– Imali smo šutersko samopoudanje, moramo stalno tako da igramo. Verujem da ćemo u istom ritmu biti i protiv Mornara. Za još bolju igru mogu da nam pomognu navijači, nadam se da će nas nositi u nedelju – rekao je Ročesti.

Košarkaši Crvene zvezde odbranu titule u plej-ofu na Jadranu kreću u nedelju protiv Mornara od 19 sati u hali „Aleksandar Nikolić“.

Tanjug

Be the first to comment on "ROČESTI: Velika pobeda, sa puno samopouzdanja čekamo Mornar!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*