CRNO-BELI U POLUFINALU KUPA SRBIJE: Partizan u nastavku slomio Javor!

Fudbaleri Partizana plasirali su se u polufinale Kupa Srbije pobedom od 2:0 protiv Javora u Ivanjici.

Partizan je nastavio put ka odbrani trofeja u najmasovnijem fudbalskom takmičenju, iako se nije proslavio u prvom poluvremenu.

Prvih 45 minuta na veoma lošem terenu stadiona ’Pod Moravicom’ donelo nam je veoma loš fudbal i niti jednu zanimljivu situaciju, da bi se sve promenilo po povratku sa pauze.

’Crno-beli’ su krenuli mnogo ofanzivnije, Tavamba je promašio veliku šansu na početku, da bi sredinom nastavka gosti nokautirali rivala postigavši dva brza pogotka.

Prvo je Ožegović probio bedem Javora – odličnu akciju odigrali su po desnoj strani i Janković je štiklom pronašao Markovića. Ovaj je centrirao na drugu stranu do Miletića, levi bek je glavom poslao loptu u peterac gde je Ožegović sproveo u mrežu.

Nešto više od 60 sekundi kasnije na semaforu je pisalo 2:0, kada je Marković još jednom odlično centrirao, štoper Miletić se odlično ubacio i glavom je poslao iza golmana Đogatovića.

Izabranici Miroslava Đukića pokušali su da spuste ritam posle vođstva, golman Stojković je u dva navrata spasao odličnim intervencijama i Partizan sada čeka rivala za polufinale.

Od 15.30 Mačva dočekuje Crvenu zvezdu, dok su za 17 sati zakazani mečevi Napredak – Čukarički i Vojvodina – Mladost.

B92

Be the first to comment on "CRNO-BELI U POLUFINALU KUPA SRBIJE: Partizan u nastavku slomio Javor!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*