LUDA NOĆ U LIGI ŠAMPIONA: Sevilja napravila senzaciju na Old Trafordu, Džeko rastužio Šahtjor! (VIDEO)

Ekipa Sevilje priredila je senzaciju u revanš meču osmine finala Lige šampiona eliminisavši Mančester Junajted – 2:1 (0:0)

Posle meča bez pogodaka pre tri nedelje u Andaluziji, izabranici Vinčenca Montele su pogocima Visama Ben Jadera potpuno zasluženo šokirali Old Traford i plasirali se među osam najboljih klubova Evrope.

Tim Žozea Murinja delovao je poprilično bezidejno i jalovo u pokušajima da ugrozi gol Serhija Rika, Erik Baji uspeo je u nekoliko navrata u poslednji čas da sačuva mrežu Davida de Hee, ali ni on nije mogao ništa u 74. minutu.

Francuz ga je izbacio odličnim driblingom i potom snažnim udarcem zakucao loptu u bliži ugao sa penala. Samo tri minuta kasnije sve je bilo gotovo posle novog gola istog igrača, a sve što je domaćin uspeo da uradi bio je počasni gol Romelua Lukakua.

Istovremeno, Juventusu, Mančester Sitiju, Liverpulu i Real Madridu, koji su ranije obezbedili prolaz u četvrtinu finala, pridružila se i Roma pošto je na svom Olimpiku minimalnim rezultatom savladala Šahtjor – 1:0 (0:0).

Junak Rima, posle poraza u Donjecku od 2:1, bio je Edin Džeko – koji je u 52. minutu iskoristio divno dodavanja Kevina Strotmana i poslao loptu kroz noge istrčalog Andreja Pjatova.

U sredu su na programu poslednja dva susreta ove faze elitnog takmičenja, minhenski Bajern će u Istanbulu čuvati ogromnih 5:0 protiv Bešiktaša, dok će Čelsi želeti da iznenadi Barselonu na Nou Kampu, posle remija na Stamford Brižu 1:1.

B92

Be the first to comment on "LUDA NOĆ U LIGI ŠAMPIONA: Sevilja napravila senzaciju na Old Trafordu, Džeko rastužio Šahtjor! (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*