SRPSKA TRIPL-DABL MAŠINA: Još jedna monstruozna partija Nikole Jokića kojom je stao rame uz rame sa legendarnim Viltom Čemberlenom! (VIDEO)

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Sakramento Kingse sa 130:104.

Meč je obeležio Nikola Jokić koji je stigao do svog sedmog tripl-dabla u sezoni i to posle samo tri odigrane četvrtine! On se novim tripl-dablom izjednačio sa legendarnim Viltom Čemberlenom po broju tripl-dablova u sezoni kod centara.

Nikola je pre manje od mesec dana, tačnije 16. februara, ostvario tripl-dabl za 14 minuta što je bio najbrži takav učinak u istoriji NBA lige.

Jokić je meč završio sa 20 poena, 11 skokova i 10 asistencija uz izvanredan šut iz igre 8/10. Iza linije za tri poena bio je nepogrešiv, 4/4.

Bogdan Bogdanović je u poraženom taboru ubacio šest koševa, a tome je pridodao tri asistencije i jedan skok.

Pored sjajnog Jokića u Denveru su se istakli još Heris sa 21. poenom i Džamal Marej sa 20. U ekipi Kingsa bolji od ostalih bio je Badi Hild sa 18.

Ovim trijumfom Nagetsi su nastavili veliku borbu za plasman u plej-of i trenutno se nalaze na desetoj poziciji Zapadne konferencije. Sa druge strane Kingsi su odavno ostali bez šansi za plasman u doigravanje, pa posle 67 odigranih mečeva imaju samo 21 trijumf.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Be the first to comment on "SRPSKA TRIPL-DABL MAŠINA: Još jedna monstruozna partija Nikole Jokića kojom je stao rame uz rame sa legendarnim Viltom Čemberlenom! (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*