VEĆ REŠETA MREŽE: Katai postigao gol na debiju za Čikago u neviđeno luuuudoj utakmici! (VIDEO)

Aleksandar Katai debitovao je golom za Čikago, ali to nažalost nije bilo dovoljno da ekipa Veljka Paunovića stigne do trijumfa protiv Kanzasa.

Gosti su u neverovatno ludoj utakmici slavili sa 4:3.

U prvom poluvremenu Kanzas je dominirao, pa je preko Gutijerez au 9. i Rasela u 44. minutu stigao do prednosti od 2:0.

Drugo poluvreme donelo je potuno drugačiju sliku. Tim Veljka Paunovića zaigrao je mnogo bolje, ređale su se šanse pred golom gostiju. Ipak, sve do 70. minuta Čikago nije mogao do gola. A, onda su na scenu stupili Bastijan Švajnštajger i Aleksandar Katai. Srpski zet je sjajno prošao po desnoj strani i kao na tacni uposlio Kataija, koji je glavom savladao golmana Melija i smanjio na 2:1.

Ovaj gol još više je razbudio domaće fudbalere. Na krilima publike Čikago ubrzo stiže do izjednačenja. Katai je precizno izveo korner, golman Meli je odbranio udarac glavom jednog domaćeg fudbalera, a zatim se Nikolić vešto snašao i iz odbitka ubacio loptu u mrežu za 2:2. Paunovićevi momci nisu hteli da se zaustave, krenuli su po sva tri boda. U 82. minutu posle još jedne izuzetne akcije Nikolić postiže drugi gol i Čikago stiže do senzacionalnog preokreta.

Činilo se da će domaćin lagano privesti meč kraju i stići do uvodne pobede u MLS ligi. Ali, dogodilo se potpuno suprotno. Samo minut posle drugog Nikolićevog gola, Kanzas stiže do novog izjednačenja. Golman Čikaga očajno je odbio loptu, pa Medrandi nije bilo teško da je pošalje u mrežu.

Novi šok za domaće navijače i igrače stigao je u 86. minutu. Posle sjajne akcije Rasela i Saloija, Gutijerez postiže drugi gol na meću i postavlja konačnih 4:3. Do kraja utakmice Čikago je svim silama krenuo ka golu rivala, ali nije uspeo da stvori nijednu ozbijniju priliku.

Be the first to comment on "VEĆ REŠETA MREŽE: Katai postigao gol na debiju za Čikago u neviđeno luuuudoj utakmici! (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*