KAD IGRA SAŠA ILIĆ, IGRA I PARTIZAN: Crno-beli prekinuli negativnu seriju i pobedili Rad!

Fudbaleri Partizana ubedljivo su pobedili ekipu Rada u meču vandrednog 26. kola rezultatom 3:1.

Strelci za pobednički tim bili su Zoran Tošić u 17. minutu, Saša Zdjelar u 70. i Leandre Tavamba u 87. minutu, dok je jedini pogodak za goste postigao Vladimir Volkov u 40. minutu iz penala.

Iako su crno-beli od starta zapretili i bili mnogo bolji na terenu od protivnika, posle prvih 45 minuta igre bilo je izjednačeno 1:1.

Ekipa Miroslava Đukića stvarala je dosta šansi, ali ih nisu uspešno realizovali.

Poveli su u 17. minutu golom Zorana Tošića iz slobodnog udarca, da bi izjednačenje ‘Građevinarima’ doneo Volkov u 40. minutu.

Bojan Ostojić je oborio Lutovca u šesnaestercu, a precizan s bele tačke bio je bivši fudbaler Partizana.

U nastavku meča, crno-beli su nastavili pritisak, ali je golman Rada Nemanja Stevanović, bivši čuvar mreže crno-belih, bio odličan na golu.

Ipak, crno-beli su potvrdili dominaciju u poslednjih deset minuta i golom Saše Zdjelara ponovo došli do vođstva u 70. minutu, da bi konačan rezultat postavio Tavamba na asistenciju danas sjajnog Saše Ilića u 87. minutu.

Ovim trijumfom izabranici Miroslava Đukića prekinuli su seriju negativnih rezultata.

SASTAVI:

Partizan: Stojković – Cucin, N. R. Miletić, Ostojić (Mitrović 46′), N. G. Miletić – Zdjelar – Tošić (Đerlek 65′), Ilić, Janković – Ožegović (Jevtović 78′), Tavamba. Rezerve: Jovičić, Mitrović, Urošević, Jevtović, Suma, Ivanović, Đerlek.

Trener: Miroslav Đukić.

Rad: Stevanović – Vico, Perendija, Ze Markos, Volkov – Denić, Petrović – Lutovac, Marinkovoć, Buirmančević – Veselinović. Rezerve: Marković, Bainović, Karišić, Ljubinković, Šipčić, Bjedov, Ajković.

Trener: Zoran Milinković.

B92

Be the first to comment on "KAD IGRA SAŠA ILIĆ, IGRA I PARTIZAN: Crno-beli prekinuli negativnu seriju i pobedili Rad!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*