ĐUKIĆ ZADOVOLjAN: Nisam sumnjao u moju ekipu!

Trener fudbalera Partizana Miroslav Djukić rekao je da se nada da će današnja pobeda protiv Rada biti „vetar u ledja“ njegovoj ekipi za naredne utakmice.

„Veoma sam zadovoljan jer je ekipa odigrala 90 minuta vrhunski, stvorila veliki broj šansi, igrala lepršavo. Osvojili smo tri boda s dobrom igrom, što je najbitnije“, rekao je Djukić novinarima posle utakmice.

Fudbaleri Partizana pobedili su danas na svom terenu ekipu Rada sa 3:1 u utakmici 26. kola Super lige Srbije.

„Ekipi, kada igra ovako kako smo danas igrali, samo može da se čestita. Ni u jednom momentu nisam sumnjao u ovu ekipu, ova ekipa je uvek davala maksimum. Danas je imala i tu bistrinu, igrala mirno i strpljivo.. Jedina nesreća danas je povreda (Bojan) Ostojića. Ligamenti kolena su u pitanju, videćemo koliko je teška povreda, to je najgore što se danas desilo. Nadamo se da će ovo biti vetar u ledja za naredne utakmice, idemo dalje“, rekao je Djukić.

Posle utakmice pobedu igračima i stručnom štabu čestitao je i sportski direktor Ivica Iliev.

„Čestitao je na igri i rezultatu, jer su se igrači borili i dali sve od sebe. To je put“, naveo je Djukić.

Trener Rada Zoran Milinković čestitao je Partizanu na pobedi i poželeo crno-belima da nadju mir i nastave s pobedama.

„Meni je utakmica pomogla da još bolje sagledam neke mogućnosti moje ekipe. Čeka nas mnogo iskušenja do kraja. Izgubili smo, ali moram da podržim momke i da čestitam Partizanu na pobedi. Želim im da nadju mir i da nastave s pobedama“, rekao je Milinković.

Rad u narednom kolu očekuje važna utakmica protiv Javora.

„Ima 12 kola do kraja. Uzeo sam tim u dosta složenoj situaciji, ovo je meni jedan od najvećih izazova u karijeri, ali ko sme taj i može. Spremićemo se za Javor. Niko ne može da projektuje šta će da se dešava u narednih 12 kola, ali ono što je sigurno da ćemo se žestoko boriti do samog kraja“, naveo je Milinković.

Posle 26 kola Partizan je drugi na tabeli sa 55 bodova, a Rad je pretposlednji sa 18.

Beta

Be the first to comment on "ĐUKIĆ ZADOVOLjAN: Nisam sumnjao u moju ekipu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*