ŠAŠA PAVLOVIĆ: Partizan može do titule i Evrolige!

sasa-pavlovic-partizan-kk-kkpartizan-belgrade-beograd

Aleksandar Pavlović, bivši igrač Partizana i nekoliko NBA klubova, veruje da crno-beli u narednim godinama mogu da se vrate i u Evroligu.

Partizan je poslednji put igrao u elitnom takmičenju u sezoni 2013/2014, a neće ni u narednoj takmičarskoj godini pošto je ostao bez plasmana u plej-of ABA lige.

U međuvremenu, tim iz Humske osvojio je Kup Radivoja Koraća pobedom protiv Crvene zvezde, i tako prekinuo dominaciju večitog rivala – prekinuvši post bez trofeja od četiri godine.

Potpuno zasluženo su slavili. Imaju kvalitet i za titulu u Superligi Srbije. Pratim ih stalno, ako ne u hali na utakmicama, onda pored TV svakako. Sigurno u narednim godinama mogu da se vrate i u Evroligu„, kazao je Pavlović u razgovoru za crnogorske ‘Nezavisne novine‘.

Ljubimac ‘Grobara’ veruje i u selektora Srbije Aleksandra Đorđevića.

Sa Saletom budućnost reprezentacije je uvek u vrhu„.

Pavlović prati i NBA ligu, u kojoj je igrao veliko finale sa Lebronom Džejmsom i Klivlend Kavalirsima, odnosno bio deo ekipe Boston Seltiksa sa Kevinom Garnetom, Polom Pirsom, Rejom Alenom i Redžonom Rondom.

Svaki od njih je priča za sebe. Zajedničko im je samo da su veliki igrači, a po igri i svemu ostalom su različiti. Garnet mi je ostao u sećanju zbog najveće posvećenosti košarci koju sam ikada video. Pirs zbog samopouzdanja kojim je zračio. Alen zbog neverovatno preciznog šuta. Rondo je imao nevjerovatnu košarkašku inteligenciju„, ističe Pavlović, a nije propustio ni da prokomentariše sjajne partije našeg Nikole Jokića.

Nikola igra super, igrama je već zaslužio da se nađe na Ol-star meču barem jednom. Ipak, verujem da ima vremena i da će u godinama koje dolaze postati Ol-star igrač„.

B92

Be the first to comment on "ŠAŠA PAVLOVIĆ: Partizan može do titule i Evrolige!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*