SJAJNE VESTI: Novak ponovo trenira sa reketom! (FOTO)

Novak Đoković trenutno se oporavlja od povrede lakta i uskoro bi trebalo da krene sa aktivnim treninzima sa reketom.

Na društvenoj mreži „Fejsbuk“ teniski centar „Piatti“ objavio je da je srpski teniser odabrao njihove uslove da krene ponovo sa udaranjem loptice.

„Počastvovani smo što je Novak Đoković danas odlučio da izabare naš centar da krene ponovo sa udaranjem (loptice)… nadamo se da ćemo mu biti dobre sreće za njegov uspešan povratak! Idemo Nole“, piše na Fejsbuku.

Đoković se  od kraja 2015. godine muči sa laktom, a sve je dostiglo vrhunac Vimbldonu 2017. godine, kada je morao da preda meč četvrtfinala Tomašu Berdihu.

Srpski teniser je posle toga odlučio ostatak sezone provede bez tenisa kako bi se povreda lakta zalečila. Na teren se vratio početkom ove godine, ali ne 100 odsto pripremljen.

Stigao je do osmine finala Australijan opena gde ga je eliminisao mladi Hjeon Čung. Novak je vidno imao problema sa laktom i osmina finala je bila najveći domet.

Posle toga srpski teniser je otišao u Švajcarsku gde mu je operisan lakat i sada se čeka povratak na teren. Đoković se nalazi na listi prijavljenih igrača za Indijan Vels, ali teško je zamisliti da ćemo ga gledati na terenu osmog marta.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

https://www.facebook.com/PiattiTennisCenter/posts/235091190394018

Be the first to comment on "SJAJNE VESTI: Novak ponovo trenira sa reketom! (FOTO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*