VULIĆEVIĆ: Još ne znam da li ću moći da igram protiv Plzena, nisam jedini sa bolovima!

Kapiten fudbalera Partizana Miroslav Vulićević izjavio je da još uvek ne zna da li će zaigrati protiv Viktorije u Plzenju jer je povreda zgloba ozbiljnija nego što je u prvi mah izgledalo, ali da će uz pomoć lekarske ekipe iscrpeti sve mogućnosti kako bi bio spreman.

Vulićević se povredio minulog vikenda na gostovanju u Lučanima tokom drugog poluvremena utakmice, ali je zbog već iskorišćene tri izmene i nepovoljnog rezultata po crno-bele ipak odlučio da ostane do kraja na terenu.

– Nije izgledalo ozbiljno u prvi mah, ali imam jaču distorziju zgloba. Moram da pohvalim lekarski tim Partizana koji čini sve da me osposobi za sutra. Ima još 24 časa do utakmice, videću kako će proći trening u Plzenju, pa ćemo zajedno sa stručnim štabom doneti najbolju odluku za tim, jer ovakve utakmica moraju da iznesu samo 100 posto spremni igrači – izjavio je Vulićević pred polazak u Plzenj za Partizan TV.

On je istakao da neće biti jedini fudbaler koji će sa bolovima istrčati na teren ukoliko lekarski tim proceni da ipak može da zaigra u Plzenju.

– Koristimo injekcije, tablete i sve opcije kako bih mogao da zaigram. Dosta fudbalera igra pod bolovima. Ja ću stisnuti zube pa šta bude – poručio je iskusni desni bek.

Pročitajte još Kadrovska situacija u Partizanu pred revanš sa Plzenjom još nejasna: Zdjelar spreman, opet bez Ostojića?

Revanš meč šesnaestine finala Lige Evrope između Viktorije i Partizana igra se u četvrtak od 19 sati u Plzenju. U prvom meču u Humskoj bilo je 1:1.

Tanjug

Be the first to comment on "VULIĆEVIĆ: Još ne znam da li ću moći da igram protiv Plzena, nisam jedini sa bolovima!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*