HUMANI CRNO-BELI: Dres Novice Veličkovića sa finala Kupa na aukciji! (VIDEO)

novica-velickovic-partizan-kk-belgrade-beograd

Kapiten košarkaša Partizana Novica Veličković priključio se akciji Humanitarne organizacije “Zajedno za život” kako bi pomogao navijaču crno-belih Draganu Pajiću da sakupi novac za potrebnu operaciju, saopštila je danas ta organizacija.

Novica Veličković odlučio je da donira dres u kojem je odigrao utakmicu finala Kupa Radivoja Koraća i u kojem je predvodio Partizan do pobede protiv Crvene zvezde i pehara.

“Pobedu u finalu Kupa, kao i ovaj dres, posvećujemo Ganetu i njegovoj dugogodišnjoj borbi da sakupi sredstva za operaciju koja je neophodna. Pozivam sve da se uključe u akciju humanitarne organizacije ‘Zajedno za život’ i pomognu koliko mogu, jer je u pitanju čovek koji je stalno uz nas na tribinama, pravi ljubitelj sporta i ovo je način da mu se kao klub odužimo za sve”, rekao je Veličković.

PROČITAJTE JOŠ:  SA POLA SNAGE: Moćna Srbija bez nekoliko igrača lagano savladala Novi Zeland!

Dres Novice Veličkovića sa utakmice finala Kupa Radivoja Koraća biće na internet aukciji naredna tri dana.

Sav prihod od prodaje dresa namenjen je za operaciju velikom simpatizeru crno-belih, Draganu Ganetu Pajiću. Dragan Pakić je rodjen sa teškim deformitetom lica i do sada je već imao 25 korektivnih operacija. Sada je potrebno sakupiti više od 10.000 evra za još jednu operaciju vilice, lica i zuba koje su mu neophodne.

Pre Novice Veličkovića, ovu akciju podržao je i kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić. Njegov dres je na prošlonedeljnoj internet aukciji prodat za 90.000 dinara.

Kako se dodaje u saopštenju organizacije “Zajedno za život”, svi koji su u mogućnosti takodje mogu poslati SMS sa brojem 454 na broj 3030 ili donirati sredstva za operaciju Dragana Pajića na sledeće brojeve računa:

PROČITAJTE JOŠ:  SA POLA SNAGE: Moćna Srbija bez nekoliko igrača lagano savladala Novi Zeland!

Dinarski: 115-0381642435922-77
Devizni: RS35115033816424359227

Beta

Komentari na "HUMANI CRNO-BELI: Dres Novice Veličkovića sa finala Kupa na aukciji! (VIDEO)"

Ostavite vaš komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.


*