OPLEO PO MIJAILOVIĆU I TODORIĆU: Duško Vujošević govorio o stanju u Partizanu (VIDEO)

Legendarni trener Duško Vujošević bio je gost emisije ‘BalkanInfo’ i tom prilikom govorio o mnogim temama, kako iz politike, tako i iz sporta i Partizana.

Vujošević ima i dosta zdravstvenih problema, ali je pristao da govori o svim temama. Najpre je gotovo sat vremena govorio o političkim zbivanjima u Srbiji i na Balkanu, ali kada je upitan o stanju u Partizanu najpre je odrično odgovorio.

– Ne znam, nemam pojma. Nisam ja ni sa kim u kontaktu tamo… – ali je brzo ušao u dublju analizu:

– Moram da kažem da se pojedinci ponašaju kao hulje. On (predsednik KK Ostoja Mijailović, prim. aut.) me napada kako sam ja sve odlučivao dok sam bio u klubu. O čemu to? Zašto on sada ne proda nekog igrača? Zbog čega sada Partizan ne prodaje ni jednog igrača? Neka se zapita zašto je to tako. Uvek sam se zalagao da prvo igrači dobijaju plate i u takvoj situaciji sam ja ostao neisplaćen. Imao sam ugovor na 300.000 te godine kada sam se vratio i kada smo osvojili Kup, ABA ligu i domaće prvenstvo. I sledeće godine bilo je 300.000, a poslednje godine 200.000 evra. To su neke normalne plate za moju struku, isto je i u Zvezdi, Cedeviti… A u CSKA sam imao milion – govorio je u dahu Vujošević.

PROČITAJTE JOŠ:  RADONJIĆ U ZVEZDI: Pojačanje na Malom Kalemegdanu!

– Rečeno je da sam ja problem i da će klub da živne kada ja odem. Evo kako su živnuli… Da bi im Vučić savetovao na kojim mestima su im potrebna pojačanja? Izvuci neki papir, čoveče, a ne da pričaš laži. Išao je na SOS kanal, hteo sam i ja, ali me nisu pustili jer nije dobro da se podužu tenzije. Zašto su onda njega pustili da iznosi laži? Ja sam te pare zaradio i krvavo platio – poručio je iskusni trener.

Zatim je govorio i o pogrešnim odlukama neposredno posle njegovog odlaska.

– Doveli su Petra Božića koji u životu nije jedan trening vodio. Ko je garantovao za njega? Da li iz Italije ili odavde preko Senjaka potekla je definicija da podseća na Željka Obradovića. Željko Obradović je pisao svaki trening dok je bio igrač, dobio je oformljen tim i imao za savetnika profesora Acu Nikolića. On je izuzetak koji potvrđuje pravilo, ne čoveka koji nijedan trening nije držao dovodiš za trenera. Pa su doveli Džikića, pa ga minirali da bi izgubio kontrolu na timom i oborili ga. Onda je stigao Miroslav Nikolić, gde su lobirali Obradović, Kićanović i Zečević, a i ‘šef’ je za to. Znali su koje su njegove vrline i mane, a potpisali su ugovor na tri godine – a onda je opleo o Pa onda opet Todorić predlaže Rusoa, pa Milojevića… On je za muzej, a ne za klub. Tu je 40 godina jer je svakoga izdavao. On je izvodio najprljavije poslove protiv ovog prethodnog i to će uraditi sadašnjoj upravi kada budu pali.

PROČITAJTE JOŠ:  VRATIO GA U CARSTVO SNOVA: Monstruozna blokada mladog košarkaša Partizana (VIDEO)

– Zna se da je moja smena krenula od Vučića. Danilović je podneo ostavku kada mu je predočeno da mu država neće dati nijednog sponzora dok sam ja tu. A gospodin Ostoja kaže ko je normalan posle toga treba sam da ode. Majke ti mile, a ti ćeš od limara da postaješ vlasnik BMW-a kao član stranke. Ja sam dao svoje zdravlje za zdravlje drugih, osvojio tolike titule, razboleo se i moram da odem jer se ne sviđa Vučiću ono što pričam? – rekao je između ostalog Duško Vujošević.

Sve to možete pogledati ovde:

Be the first to comment on "OPLEO PO MIJAILOVIĆU I TODORIĆU: Duško Vujošević govorio o stanju u Partizanu (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*