ANTONIO KONTE: Moramo da odigramo savršenu utakmicu protiv Barselone!

Trener fudbalera Čelsija Antonio Konte rekao je danas da njegova ekipa mora da odigra „savršenu utakmicu“, kako bi pobedila Barselonu u meču šesnaestine finala Lige šampiona.

Fudbaleri Čelsija igraju u utorak od 20.45 u Londonu protiv Barselone, prvu utakmicu šesnaestine finala Lige šampiona.

Čelsi ima tešku sezonu, neće odbraniti titulu u Premijer ligi i neizvesno je da li će Konte ostati na Stamford Bridžu. Sa druge strane, Barselona je ubedljiva i neporažena u španskom prvenstvu i gotovo sigurno će osvojiti šampionsku titulu.

„Znamo da imaju jednu od najboljih ekipa na svetu, možda su i favoriti za osvajanje Lige šampiona. Mi smo uzbudjeni pošto imamo priliku da igramo važnu utakmicu protiv jakog tima i možemo da pokažemo na kom smo nivou. Moramo da pokušamo da odigramo savršenu utakmicu, da nastojimo da donosimo ispravne odluke“, rekao je Konte, preneli su britanski mediji.

On je dodao da su fudbaleri Barselone veoma vešti sa loptom, ali da njegova ekipa mora da iskoristi neke druge slabosti španskog tima.

Barselonu ove sezone predvodi Lionel Mesi, koji je postigao 20 golova u prvenstvu. Konte je rekao da bi bilo pogrešno koncentrisati se samo na čuvanje Mesija, koji nije nikada postigao gol protiv Čelsija.

„Nadam se da će nastaviti tu tradiciju, ali on je fantastičan fudbaler i moramo da ga poštujemo. Moramo da budemo složni, da radimo kao ekipa, pošto Mesija ne može da zaustavi jedan igrač. Kada ga jedan fudbaler čuva, Mesi može da bude veoma opasan“, naveo je Konte.

Beta

Be the first to comment on "ANTONIO KONTE: Moramo da odigramo savršenu utakmicu protiv Barselone!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*