OVO SIGURNO NIKO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Stojković hvalio Zvezdu!

Juče je počeo drugi deo sezone Super lige Srbije i svoje utiske uoči nastavka sezone izneo je Vladimir Stojković, prvo se prokomentarisao bodovni zaostatak za večitim rivalom:

– Naravno da je dostižno, to je pokazala i prošla godina, ali… Da se ne lažemo, biće teško. Veliki je to deficit, iako još ništa nije izgubljeno. Uostalom biće i podela bodova, možda i Zvezda još negde kiksne… Zanimljivo – istakao je Stojković za Sportski žurnal.

On je pohvalio crveno-bele i rad trenera Vladana Milojevića.

– Jesenas su imali zapažene rezultate, nema šta. Trener ih je lepo ukomponovao, ima puno igrača na jednoj poziciji, može da ide u Čačak s drugim timom. Sve te „manje bitne“ utakmice može da igra s drugim timom i prvu postavu čuva za važnije duele. U svakom slučaju veliki pomak u odnosu na prošlu godinu.

Vladimir Stojković dužu klupu crveno-belih vidi kao glavni razlog velike bodovne razlike.

– To je srž Zvezdine prednosti. Kada nam ispadne iz stroja neko od 13 najstandardnijih, onda… Komšije su mogle da računaju na 20 igrača, na svakoj poziciji po dvojica. Šef Đukić nije bio u mogućnosti da previše odmara i bili smo premoreni. Kada smo izlazili s „mešanom“ ekipom, dešavalo se da kiksnemo – rekao je Vladimir Stojković.

Be the first to comment on "OVO SIGURNO NIKO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Stojković hvalio Zvezdu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*